• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eklemeli miyim??

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
135
120
103
facede mesleğimle ilgili bi sayfada gördüğüm çok komik ve kıvrak zekaya sahip birinin yazdığı çok belli olan bir yorum sahibini merak edip profiline girmemle başladı kafa karışıklığım.yaşam tarzı mesleği ve oturduğu yer olarak cidden kafamaki profil ile uyuşan bu kişiyi cidden tanımak istiyorum ne yapmalıyım? asla da ilk adımı atan taraf olmadım korkuyorum yanlış izlenim vermekten:(

zaten biliyorum bunlarla tanıyamayacagımı tanımak istiyorum dedim zaten

zaten biliyorum bunlarla tanıyamayacagımı tanımak istiyorum dedim zaten
Tamam işte, ben de dikkat edin kaptırmayın birden kendinizi diye söyledim. Sonuçta tanımıyorsunuz fakat gözünüzde pozitif olan şeyler var şimdiden
Tanıyın diye de ekleyin dedim.

O zaman "Thank you Mario, but your prince is in another castle" diyecektir sana hayat. :) Şaka bir yana dene şansını bakalım, iletişime geçemezsen de artık en azından denedim dersin.
:D:D çok güldüm ya , sen de ekle diyosun bakalım iki etti :)

ama ben onu takip ettiğimde hareketler kısmında görünecek profili acık oldugundan :) geri dönmezse rezil olurum :D

Bu tür olasıklıkları hesaplamak çok gereksiz.

Ekle gitsin niye rezil olasın??

İçinizden geliyorsa ekleyin belki kabul edecek belki etmeyecek şansınızı denemiş olursunuz :) kaybedeceğiniz bir şey yok.

Ekle gitsin. Sosyal medyada herkes sadece tanıdıklarıyla mı ekleşiyo zannediyosun. İnstagramına da bak belki profili açıktır bi ipucu falan yakalarsın medeni durumuyla ilgili;)

Ekle belki oda takip eder ama mesaj atmazsa ne yapacaksin ilk mesaji atarmisin

facede mesleğimle ilgili bi sayfada gördüğüm çok komik ve kıvrak zekaya sahip birinin yazdığı çok belli olan bir yorum sahibini merak edip profiline girmemle başladı kafa karışıklığım.yaşam tarzı mesleği ve oturduğu yer olarak cidden kafamaki profil ile uyuşan bu kişiyi cidden tanımak istiyorum ne yapmalıyım? asla da ilk adımı atan taraf olmadım korkuyorum yanlış izlenim vermekten:KK43:
İlk adım attın diye yanlış anlayacaksa bir zekası olması söz konusu bile değil bu yüzden ekle ve gerçeklerle karşılaş

Back
X