eklemeli miyim??

Ooooo hemen caya bagladin valla helal olsun :))) ben ilk defa ekledim birini ve ilk defa boyle bisey basima geliyo ondan galiba karsilikli resim begeniyoruz ve hikayelerime aninda bakiyo ama mesaj atmiyo inatla insan bi merak eder kim bu kiz niye ekledi diye o yazmadikca diyorum beni oyle herkesi ekleyen bi kiz sanip onemsemedi heralde .
Evet sabirli biriysen bekle,ilgisini çekecek düzeyde bol bol story at
Sabirsizsan yaz gitsin neden kendi kendini yiyesin ki

Ilgisini cekmek icin neler yaptim :) hemsireyim yasadigi ilcede calisiyomus gibi etiketli hikayeler attim bebekli foto attim hani bisey yazar diye :) kahve atip gun bitmiyo yazdim ama yok yazmiyo dikkat cekemiyorum demekki
Evet sabirli biriysen bekle,ilgisini çekecek düzeyde bol bol story at
Sabirsizsan yaz gitsin neden kendi kendini yiyesin ki

Ilgisini cekmek icin neler yaptim :) hemsireyim yasadigi ilcede calisiyomus gibi etiketli hikayeler attim bebekli foto attim hani bisey yazar diye :) kahve atip gun bitmiyo yazdim ama yok yazmiyo dikkat cekemiyorum demekki
O zaman sen yazacaksın
Olumlu ya da olumsuz maksat için rahat etsin

facede mesleğimle ilgili bi sayfada gördüğüm çok komik ve kıvrak zekaya sahip birinin yazdığı çok belli olan bir yorum sahibini merak edip profiline girmemle başladı kafa karışıklığım.yaşam tarzı mesleği ve oturduğu yer olarak cidden kafamaki profil ile uyuşan bu kişiyi cidden tanımak istiyorum ne yapmalıyım? asla da ilk adımı atan taraf olmadım korkuyorum yanlış izlenim vermekten:KK43:
İlk adım son adım durumuna bu kadar takılmayın. Baktınız, sizinle ilgili önyargılı, bir daha konuşmazsınız.

İnstargram profili açık kendi fotosu bir tane geri kalan seyahat doğa fotografları benim de ilgimi bu çekti yani tipini begendim falan sanılıyorsa yok o kadar tarzım değl :D

Kıvrak zekayı nerden anlıyorsunuz ? Yazmak çok farklı. Çok zeki, çok hoşsohbet arkadaşlarım var ama whatsup gruplarında çok kuru yazıyorlar mesela. Veya tam tersi, grupta fazla sesi çıkmayan kişi en çok paylaşım yapan olabiliyor.
valla bunu da düşündüm inanın :D ama işte tanımadan bilemeyiz

Ben biraz ince düşünğyorum da.benim takipçilerim görür yani sonra bakmazlar mı çocuk takip etmiyo bizimki takip etti die Şahsen ben boş vaktim varsa bakıyorum hareketler kısmına

bir saat içinde o da istek attı ama mesaj falan hiçbişe yok neyse buraya kadarmış arkadaşlar birkaç güne silerim kendisini :silah:

Back
X