Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Milletin aklıyla dalga gectıgını falan mı sanıyorsun ?Hoslandigim biri vardi beni takipten cikarmis sevgili yapmis. Ben tekrardan eklesemmi ayrilmislar midir acaba?
Milletin aklıyla dalga gectıgını falan mı sanıyorsun ?
Milletin aklıyla dalga gectıgını falan mı sanıyorsun ?
Kimm sana yardımcı olacak bu konuda sen burdakileri ne sanıyorsun mesela ? Git bi tedavi ol bence .Yardimci olmicaksaniz yorumda istemiyorum.
sen tedavi ol ve ne karisiyorsun benim sorumaKimm sana yardımcı olacak bu konuda sen burdakileri ne sanıyorsun mesela ? Git bi tedavi ol bence .
Senınkı soru mu , kendı tanıdığın herifin ayrılıp ayrılmadığını buradakiler ne bilecek ?sen tedavi ol ve ne karisiyorsun benim soruma
Benim sorum eklesm mi sorusu onlara ayridlip ayrilmadiklarini sormadimSenınkı soru mu , kendı tanıdığın herifin ayrılıp ayrılmadığını buradakiler ne bilecek ?
Benim sorum eklesm mi sorusu onlara ayridlip ayrilmadiklarini sormadim
Neyse linc yemeye doymadın devam et aynı bu kafaylaayrilmislar midir acaba?
Umrumda degil hadi byNeyse linc yemeye doymadın devam et aynı bu kafayla
osverHoslandigim biri vardi beni takipten cikarmis sevgili yapmis. Ben tekrardan eklesemmi ayrilmislar midir acaba?
Rahat bırak insanlarıHoslandigim biri vardi beni takipten cikarmis sevgili yapmis. Ben tekrardan eklesemmi ayrilmislar midir acaba?
Hoslandigim biri vardi beni takipten cikarmis sevgili yapmis. Ben tekrardan eklesemmi ayrilmislar midir acaba?
Takip istegi attiim kabul etmedi bekletiyorEkle kız. Sevgilisi alt tarafı. Belki araları kötüdür ayrılırlar.
Esi olmadigi surece sorun yok bence.Sen dua konuları açıyordun hatta siteye ilk üye olduğumda konuna da katılmıştım. Eşi olan sevgilisi olan birini eklemek hakka girmek değil midir madem dini hassasiyetlerin var bu konuda yaptığın doğru mu sence? Senin sevgilini eşini ekleseler onlara senin kafanla bakan bir kadın olsa hoşuna mı gidecek. Eden bulur da derler bu işlerden uzak dur. Mantıklı davranmaya çalış.
Ha anladım o zaman ileride sevgilini eşini ekleseler bu durumu normal görürsünEsi olmadigi surece sorun yok bence.
Az kalmış eşi de olsa sorun yok demene, ha gayret.Esi olmadigi surece sorun yok bence.