benim tam tersim:) senin hormonlarla benimkileri birazcık değiş tokuş yapalım kararında olsun diye:)))
keşke bende ekmek yemesem yaaa hiç yemek istemiyorum artık
canım biliyo musun kilo almak kilo vermekten daha zormuş, yani ben senden daha zordayım:)
sen yine açlıktan ölsen gebersende yemeyebilirsin bi yerde ama ben acıkma hissi kolay oluşmuyo,
oluşsa bile aczık çorba bile ekmeksiz yetiyor.
yazdıklarının aynısını düşünüyorum ya ekmek yemesem kesinlikle sorun yok bizim eve ekmek almamak lazımda evdeki diğer ahali ne yapacak acabaAynı dert bende de var. Hele buranın fırınları güzel yapıyor taş fırın ekmeği sıcacık oldu mu zaten uçuyorum. Ama kilomun sebebi ekmek ve diğer hamur işi tarzı abartmam. Normalde kebap, döner vs yemekten korkmam ekmek hiç ya da az yersem kesinlikle bana kilo yapmıyor eminim çünkü diyet yaptığım sıralarda fazlasıyla dışardan yedim ama özellikle direk işlenmemiş et olan fast food tarzına yöneldim kilo verdim. Ama ah şu ekmek yok mu kanlım resmen. Yöntem olarak ben beyaz ekmek almıyorum eve bu unonun tam tahıllı ya da light ekmek çeşidi var ondan yiyorum. İlk zamanlar gene abartıyorsun ama sonra zaten çok tat vermediği için azaltıyorsun. Beyaz ekmekten bir ay uzak dur sonra zaten düzene sokuyorsun. Bir de zaten zararlı sadece diyet değil sağlık adına o ekmeği hiç tüketmemek gerek.
canım biliyo musun kilo almak kilo vermekten daha zormuş, yani ben senden daha zordayım:)
sen yine açlıktan ölsen gebersende yemeyebilirsin bi yerde ama ben acıkma hissi kolay oluşmuyo,
oluşsa bile aczık çorba bile ekmeksiz yetiyor.
insan özeniyor işte ben de yiyip yiyip almayanlara özenirimyav böylelerini dövesim geliyor
Sadece sabah ekmek yerim,sevmiyorum ekmek yemeyi.Hamur işi,kek vs çok yerim.Ekmek yemememin sebebi kilo değil.Oldukça inceyim.Küçüklükten gelen bi alışkanlık bence.Seviyorsan ye gitsin. Kemek ekmeği ama :)
ımmm canım ekmek çekti. şöle pişkininden..salatanın suyuna da ne güzel batırılır o. kelin ilacı olsa kendi başına sürer bacım.
Boy-kg kaç ? Kilo alıyorsan yeme tabii. ://insan özeniyor işte ben de yiyip yiyip almayanlara özenirim
siz şanslısınız belki de görmediğim için bilmiyorumseviyorsan ye gitsin olmuyor işte dur demek lazım.benim kendimi en durdurmuş halim günde yarım ekmektir
normalde 50 kg dım ama 53 oldum bu ekmek sayesindeBoy-kg kaç ? Kilo alıyorsan yeme tabii. ://
Şans değil aslında genetik. :)
Ama ne olursa olsun sağlıklı beslenmek gerekir.
malesef öyle bir şansımız yok annenize teşekkür etmelisiniz.ekmeği bile evde yapıyorsaBende yiyorum 2 dilim falan zaten günde 2 öğün yemek yerim ben :) Ekmek yemek iyi değil aslında mesela benım annem ekmeği evde yapıyor çünkü satın aldıklarımızın içinde ne oldugunu bilmiyoruz ve hiç doyurucu değil.Evde yapıldıgından beri daha az yiyorum ve daha tok duruyorum :)
beyaz ekmek mi yiyorsunuz? tam tahıllı ekmekler ise çabuk tıkıyor insanı, çok yiyemiyor insan...
normalde 50 kg dım ama 53 oldum bu ekmek sayesinde160 falan boyum var
malesef öyle bir şansımız yok annenize teşekkür etmelisiniz.ekmeği bile evde yapıyorsa
şu bakkallarda satılan işte beyaz ekmek oluyor sanırımhiçte tıkanmıyorum löp löp yutuyorum.kilo almayacağımı bilsem 2 ekmek yerim günde.
işte beyaz ekmek tıkamıyor insanı ama tam tahıllı ekmekler tıkıyor onu demek istedim. tam tahıllı ekmeğe geçin o zaman... çabuk doyuruyor insanı, hemen acıkmıyorsunuz, glisemik indeksi de düşük tam tahıllı ekmeklerin... beyaz undan falan uzak durmak lazım çabuk acıktırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?