Ekmeğiyle oynamış olur muyum?

melodi01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
197
77
68
35
Merhaba kk bayanları. .
Şu anda şehirlerarası otobüsle yolculuk yapıyorum . Fakat şoför sürekli telefonla oynuyor bi gözü telefonda bi gözü yolda.
Tabiki uzun yolda otobüs kullanmak bi süre sonra sıkar fakat bu telefon la oynaması anlamına gelmiyor değil mi?
Şimdide yaklaşık bir saattir birisiyle konuşuyor yine telefonda.
Canımızı emanet ettik adamın yaptığına bak. Muavine söyledim gitti uyardı . Sonra bıraktı şükür ki.
Kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir niyetim elbetteki yok fakat bi uyarı falan alsında akıllansın bu firmayı sürekli kullanacağız yani?
Şimdi size sorum şikayet etmeli miyim bu şoförü ? :KK12::KK12:

Yani uyarmışsınız insanoğlu hata yapıyor bir daha uğraştığını görürseniz kesin şikayet edin çünkü hiç küçümsenecek bir hata değil.Bir de kulaklıkla telefonda konuşmaları yasak değil ona göre şikayette bulunmanızı öneriyorum(kulaklıkla konuşmuyorsa şikayet edin)

Son düzenleme:
Yani uyarmışsınız insanoğlu hata yapıyor bir daha uğraştığını görürseniz bence o zaman şikayet edin çünkü hiç küçümsenecek bir hata değil. Bir de kulaklıkla telefonda konuşmaları yasak değil ona göre şikayette bulunmanızı öneriyorum
Hayır normal elinde konuşuyordu

Merhaba kk bayanları. .
Şu anda şehirlerarası otobüsle yolculuk yapıyorum . Fakat şoför sürekli telefonla oynuyor bi gözü telefonda bi gözü yolda.
Tabiki uzun yolda otobüs kullanmak bi süre sonra sıkar fakat bu telefon la oynaması anlamına gelmiyor değil mi?
Canımızı emanet ettik adamın yaptığına bak. Muavine söyledim gitti uyardı . Sonra bıraktı şükür ki.
Kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir niyetim elbetteki yok fakat bi uyarı falan alsında akıllansın bu firmayı sürekli kullanacağız yani?
ETME BENCE UYARMISSIN YETER

Bence etmelisin, o firmayı kaç kişi kullanıyordur kim bilir. İnsanların canının emanet olduğu bir meslekte bu kadar dikkatsiz davranılmamalı.

Valla şikayet etsende birşey değişmez bir kişinin şikayetine bakmazlar canımız kimlere emanet şans eseri yaşıyoruz malesef

Merhaba kk bayanları. .

Fotoğrafını çekip firmaya gönderin tekrarlarsa.

Back
X