- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
- 103
- Konu Sahibi yagmurgozlum54
GUNCEL FIYAT TEKLIF EDIN ALIN ARKADASLAR KALMASIN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satilmiyo madem ihtiyacinizdas yoksa verin ihtiyacı olan birine hayrına. Niye burdzn ikinci el kıyafet aLsin insanlar.gerçi alan oluyo da giymm şahsen kullanılmış kiyafet
Satilmiyo madem ihtiyacinizdas yoksa verin ihtiyacı olan birine hayrına. Niye burdzn ikinci el kıyafet aLsin insanlar.gerçi alan oluyo da giymm şahsen kullanılmış kiyafet
Sshsiniza karşı nasıl bi tepkim olabilir:)Siz burada bin tane topiği bu şekilde elestıremezsiniz,insanlar hür ve özgür iradeye sahiptir istemedikleri sürece kimse kimseye fikir veremez,birseyi bir defa yazın ama bindefa düsünün,burada kimseye zorla birseyler satılmıyor.Şahsıma karsı bır tepkınız varsa buyrun ozelden goruselım
Sshsiniza karşı nasıl bi tepkim olabilir:)
Nekadar düşünüp nekadar yazacağımi biliyorum merak etmeyin. Benimde kullanmadim onlarca kıyafetimi satmak yerine ihtiyacı olan insanlara veriyorum.maddi durumumu 10 15 lira degistirmicek çünkü.. Ben sadece düşüncemi söyledi..
:) mesajların üst kısmında sizin bit pazarı var yorum yapiyim dedimAnladım sızde 2,el gıymıyorsunuz ama bıt pazarı neymıs bır bakıyım dedınız heralde:)