• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKMEK YAPMA MAKİNESİ,KATI MEYVA SIKACAĞI VE KIYAFETLER

Satilmiyo madem ihtiyacinizdas yoksa verin ihtiyacı olan birine hayrına. Niye burdzn ikinci el kıyafet aLsin insanlar.gerçi alan oluyo da giymm şahsen kullanılmış kiyafet

Satilmiyo madem ihtiyacinizdas yoksa verin ihtiyacı olan birine hayrına. Niye burdzn ikinci el kıyafet aLsin insanlar.gerçi alan oluyo da giymm şahsen kullanılmış kiyafet

Baska bır arzunuz varsa hemen yerıne getıreyım :)sız buradakı bın tane topıgı bu sekılde elestıremezsınız
İnsanlar hür ve özgür ıradeye sahıptır ıstemedıgı surece kımse onlara fıkır veremez dıledıgını dıledıgı sekılde yapar bız burada kımseye zorla urun satmıyoruz yok sahsıma karsı bır ıtırazınız varsa buyrun ozelden dokun ıcınızı

Siz burada bin tane topiği bu şekilde elestıremezsiniz,insanlar hür ve özgür iradeye sahiptir istemedikleri sürece kimse kimseye fikir veremez,birseyi bir defa yazın ama bindefa düsünün,burada kimseye zorla birseyler satılmıyor.Şahsıma karsı bır tepkınız varsa buyrun ozelden goruselım

Siz burada bin tane topiği bu şekilde elestıremezsiniz,insanlar hür ve özgür iradeye sahiptir istemedikleri sürece kimse kimseye fikir veremez,birseyi bir defa yazın ama bindefa düsünün,burada kimseye zorla birseyler satılmıyor.Şahsıma karsı bır tepkınız varsa buyrun ozelden goruselım
Sshsiniza karşı nasıl bi tepkim olabilir:)
Nekadar düşünüp nekadar yazacağımi biliyorum merak etmeyin. Benimde kullanmadim onlarca kıyafetimi satmak yerine ihtiyacı olan insanlara veriyorum.maddi durumumu 10 15 lira degistirmicek çünkü.. Ben sadece düşüncemi söyledi..

Sshsiniza karşı nasıl bi tepkim olabilir:)
Nekadar düşünüp nekadar yazacağımi biliyorum merak etmeyin. Benimde kullanmadim onlarca kıyafetimi satmak yerine ihtiyacı olan insanlara veriyorum.maddi durumumu 10 15 lira degistirmicek çünkü.. Ben sadece düşüncemi söyledi..

Anladım sızde 2,el gıymıyorsunuz ama bıt pazarı neymıs bır bakıyım dedınız heralde:)

Back
X