Elektrikli Mutfak Aletleri ekmek yapma makinesi konusunda yardım

prensesim10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
165
2
0
Balıkesir
merhabalar
son zamanlarda sağlıklı yaşama takmış durumdayım
elimden geldiğince bir şeyler yapacağım
ekmek yapma makinesi konusunda kafam çok karıştı
sağlıklı mı?haznesi teflon olduğu için zararlı olduğu görüşünde olanlar var ama dışarıdan aldıklarımıza göre böylesi daha mı iyi?
teflon hazneli olmayanı var mı?
arçelik ve tefal arasında kaldım fakat tefal satan site bulamadım malesef.sizce hangisi?bu markaların dışındada bir marka olabilir

tefal kullananlar tefalinde haznesi teflon mu?

şimdiden çok teşekkür ederim cevap yazacak olanlara :16:

teflon zararlı değil,yemek içinde bekletilirse zararlı..diye biliyorum ben.ama araştıracağım.
okadar çok şey okudumki kafam iyice karıştı benimde
çizilince zararlı diyenler var
birde ısınınca bi madde açığa çıkıyomus çevreye yayılıyormus ona zararlı diyenlerde var
sen kullanıyormusun peki?

selam arkadaşlar bende ekmek yapma makinası alacağım ama dışarıdan alınan ekmekler gibi oluyor mu merak ediyorum kullananlardan yorum bekliyoruz mesela sulu bir yemekte yemeğe ekmek banacak kıvamda bir ekmek oluyor mu (eşim bu konuda tedirgin yemeğe ekmek banamazsam ben yemem alma diyor da :1:)

selam arkadaşlar bende ekmek yapma makinası alacağım ama dışarıdan alınan ekmekler gibi oluyor mu merak ediyorum kullananlardan yorum bekliyoruz mesela sulu bir yemekte yemeğe ekmek banacak kıvamda bir ekmek oluyor mu (eşim bu konuda tedirgin yemeğe ekmek banamazsam ben yemem alma diyor da :1:)
evet fikir belirtirlerse kullananlar sevinirim:16:

Son düzenleme:
slm...bende fakirin makinası var.4 senedir sorunsuz kullanıyorum,haznesi teflon evet,ama içinde bekletmiyorum...tabi teflon olmayanı varsa,onu tercih edin.ekmek fırından aldığımız ekmeklere benzemiyor ama yemeğe banılıyor:)

slm...bende fakirin makinası var.4 senedir sorunsuz kullanıyorum,haznesi teflon evet,ama içinde bekletmiyorum...tabi teflon olmayanı varsa,onu tercih edin.ekmek fırından aldığımız ekmeklere benzemiyor ama yemeğe banılıyor:)
4 senedir sorunsuz olması süpermiş fakiride yazdım aklımın bir köşesine

bende uzun zamandır düşünüyorum ama haznesi teflon olduğu için vazgeçiyorum çünkü baya araştırdım ve teflon her şekilde zararlı diye okudum bi çok yerde hatta belgeler sunmuşlar falan. yani yemeği içinde bekletmek yada çizilmesine gerek yok teflnun ısınması yeterli. haznesi seramik türkiyede satılan 1 marka var sadece onun da adını hatırlayamadım şimdi ama 300 küsur tl fiyatı da var. sadece ekmek yapıcam diye o kadar para veremem :) tefalin kendi sitesinde bile yok eym normalde varmı?

bende uzun zamandır düşünüyorum ama haznesi teflon olduğu için vazgeçiyorum çünkü baya araştırdım ve teflon her şekilde zararlı diye okudum bi çok yerde hatta belgeler sunmuşlar falan. yani yemeği içinde bekletmek yada çizilmesine gerek yok teflnun ısınması yeterli. haznesi seramik türkiyede satılan 1 marka var sadece onun da adını hatırlayamadım şimdi ama 300 küsur tl fiyatı da var. sadece ekmek yapıcam diye o kadar para veremem :) tefalin kendi sitesinde bile yok eym normalde varmı?
aynı durumdayız yani bende çok korkuyorum teflonun zararlarından.ama dışarıdan aldıklarımızda ne kadar sağlıklı.kafam çok karışık.o seramik olanın markasını merak ettim yalnız..tefalin varmış canım bende nette satışıja rastlamadım ama kullananlar var.tefal ow3001 diye bir model

aynı durumdayız yani bende çok korkuyorum teflonun zararlarından.ama dışarıdan aldıklarımızda ne kadar sağlıklı.kafam çok karışık.o seramik olanın markasını merak ettim yalnız..tefalin varmış canım bende nette satışıja rastlamadım ama kullananlar var.tefal ow3001 diye bir model

Evet baktım o modele hiçbiyerde satılmıyor :( bugün yarın avm ye gidicem orada tefal mağzası var gitmişken bi sorayım

evet bayanlar ne durumda makine için yorumlar
bende aldım tek hazneli ama çift haznelesi varmış kullanmadım daha değiştiricem sanırım

Back
X