Ekmekk yemedenn doyduğunu hissetmeyenlerrr :(((

Of bende ekmek olmayımca doyamayanlardanim.mesela 2haftadir saglikli beslenme adina yediklerime dikkat ediyorum ama ekmek yemediğîm zaman hiç doymuyorum.ve çok asabi oluyorum

ne yalan söyliyimm bendee öleyiimm yaa bi eksklık hissediyorum yemeincee

dünden beri ekmek yemiyorum
spora başladım kendimi hafif hissediyorum.
bence başarabilirsin sende
sebzeye ağırlık ver
benim başım tatlılarla dertte
çikolata yemediğim gün yok gibi
ama artık bir ayar vermem lazım
arkadaşım dikkatli ol ben evlendiğimden beri
10 kilo aldım..
önünü tutmazsan çok kilo alırsın..

yerken içim dehet etmiyoo diyorumm ekmek yemezsemm doymamm ama yersemdee dediğinn gibii önünee geçemicemm ;(

Karatay diyetini öneriyorum 3-4 haftadır ekemk yemiyorum...alıştım ...bende evlendikten sonra 7 kilo almışım 3 haftada 2,5 kilosunu verdim daha vericem inşallah....eskisi gibi el ayak titremeside olmuyor artık...:32:

nasıl bi diyetkii o duydumm ama bakmadımm hiçç

Ekmeksiz kahvaltı yaptım da,gel gör ki biraz önce bir dilim çikolatalı kek yedim:56: Derdim ekmek değilde bu tatlılar :56:
Akşama kadar hiç bir şey yememem,akşamda bir tabak sebze harici bir şey tüketmemem gerek:31::31:

Ekmeksiz kahvaltı yaptım da,gel gör ki biraz önce bir dilim çikolatalı kek yedim:56: Derdim ekmek değilde bu tatlılar :56:
Akşama kadar hiç bir şey yememem,akşamda bir tabak sebze harici bir şey tüketmemem gerek:31::31:

aynen bi öğünü kaçırdın akşamı dengelersiin :)

aynen benimde öyle istemezsem ekmek yemem ama abur cuburu yemeden duramıyorum :50:

Kızlar bende bu sorun varyaa evlendiğimdenn beridir yaklasık 4-5 kilo aldım.
göbeğim resmen 4-5 aylık hamilee gibi şiş durumda ne yapcamı bilmiyorum sanki aç kaldıgımda ellerim ayaklarım titriyoo
Tansiyonum düşüyo gibi hissediyorumm..
Çok yemek yemedigimi düşünüyorum ama akşam eşimi beklersem saat 8-9 ancak yemek yiyebiliyorum erken yersem o gelince tekrar acıkmış oluyorum ekmeksizde doymuyorum sıkıntıdan aılemden sevdıklerımden uzagım istanbuldan memleketime gelin geldim vee gerçekden çogu kişi gibi kendimi yemege vurmuş durumdayım görüntüm içler acısı degil ama yinede 5 kilo felan vermem gerekiyoo
Önerisi olan varmı ? :)

Ahh ahh gel bi sarılalım:ssz::1::1:
Yok yavv ekmeksiz doymuyorummm:19::19:

Back
X