Ekmekk yemedenn doyduğunu hissetmeyenlerrr :(((

Canim arkadasimin annesi babasi doktor ustelik kendiside unluleri falan zayiflatiyor beslenme/diet sirketi var yani guvenilir..gerci banada getircek denicem ise yararsa yazarim ama cok pahali tabi :( benimde ekmek degilde sekerle cok problemim var sekerli biseyler yemeden duramiyorum dursam bile elim ayagm titriyor .ailemde diabet var bende yaknda test yaptrcam umarm bsy cikmaz :(

imkanım şu yönde olmaz canm hamile kalma durumum var bu aralar ondan bencde bı an önce şekerine baktırr bu atlanmayacak kadar önemli bi saglık problemii bn kansızlık yaşadım bi süre ilaçlarla toplarlamşdım düşük şeker var sanoodum ama degilmiş

Ben diyetteyim ve bir dilim veriyo ben bazen yemiyorum bile.
Resmen alışkanlık,eskiden nasl bu kadar ekmek yiyormuşum diyorum.
Saglık açısındanda az bi miktar tam bugdaylı ekmek yıyın :)

evet en mantıklısı tam bugday ekmegi birde ekmek uyusukluk yapıyo demek bazen banada oluyo demek bundanmış :)

Ekmek bizim kültürümüzde var ve sadece alışkanlıktan bağımlıyız.
Ben ekmek tüketmiyorum mesela.Kahvaltı dahil hiç ekmek yemem.
Kendi kararımla ekmeği bıraktım başlarda zorladı,fakat alıştıkça aramaz oldum.

Öyle pat diyede kesemezsiniz azaltın tam tahıllı ekmeklere yönelin mesela

Ekmek bizim kültürümüzde var ve sadece alışkanlıktan bağımlıyız.
Ben ekmek tüketmiyorum mesela.Kahvaltı dahil hiç ekmek yemem.
Kendi kararımla ekmeği bıraktım başlarda zorladı,fakat alıştıkça aramaz oldum.

Öyle pat diyede kesemezsiniz azaltın tam tahıllı ekmeklere yönelin mesela

gerçekten aramıyomu vucut bir süre sonra

Kızlar bende bu sorun varyaa evlendiğimdenn beridir yaklasık 4-5 kilo aldım.
göbeğim resmen 4-5 aylık hamilee gibi şiş durumda ne yapcamı bilmiyorum sanki aç kaldıgımda ellerim ayaklarım titriyoo
Tansiyonum düşüyo gibi hissediyorumm..
Çok yemek yemedigimi düşünüyorum ama akşam eşimi beklersem saat 8-9 ancak yemek yiyebiliyorum erken yersem o gelince tekrar acıkmış oluyorum ekmeksizde doymuyorum sıkıntıdan aılemden sevdıklerımden uzagım istanbuldan memleketime gelin geldim vee gerçekden çogu kişi gibi kendimi yemege vurmuş durumdayım görüntüm içler acısı degil ama yinede 5 kilo felan vermem gerekiyoo
Önerisi olan varmı ? :)

1 hafta arayla evlenmişiz galiba :52:
evlendikten sonra ben de 5 kg aldım :31:
ben hiç ekmek yemiyorum..benim derdim çikolata bisküvi vb.çikolata yemedğim gün yok..eşimle tv karşısında sürekli birşey yer moddayız..sonuç kocaman bi göbek :31:
bu halde hamile kalsam doğuma kadar patlarım diye korkuyorum :1: ama bebiş daha düşünmüyoruz yaza inşallah :34:
sizin de olur inşallah hemen ..

derdine çare bir şey yazamadım ama sen de kend,m, görünce yazasım geldi :52:

1 hafta arayla evlenmişiz galiba :52:
evlendikten sonra ben de 5 kg aldım :31:
ben hiç ekmek yemiyorum..benim derdim çikolata bisküvi vb.çikolata yemedğim gün yok..eşimle tv karşısında sürekli birşey yer moddayız..sonuç kocaman bi göbek :31:
bu halde hamile kalsam doğuma kadar patlarım diye korkuyorum :1: ama bebiş daha düşünmüyoruz yaza inşallah :34:
sizin de olur inşallah hemen ..

derdine çare bir şey yazamadım ama sen de kend,m, görünce yazasım geldi :52:

hehe cnm yaa :D aynen benımde suan 4-5 aylıkmışım gibi göbegım var bırde buna 9 ay ekle :)

Yok inan aramıyor.Benim aklıma gelmiyor ekmek.Hatta bazen misafir gelince çekinmesinler diye mecburi yiyorum ,rahatsız ediyor şiştiğimi hissediyorum.

ne güzell yaabugun ekmek sabah kahvaltısında yedım sadece ama şuan çok açım:)

ne güzell yaabugun ekmek sabah kahvaltısında yedım sadece ama şuan çok açım:)

Tamami ile bilinçle ilgili bir durum.Sofraya ekmeksiz makarnasız doymam diye oturma,öyle oturursan aç kalkarsın.
Bak mesela ben ne yerim gün içinde.
Sabah; zeytin,peynir çeşitleri,salatalık,domates,yumurta,şekersiz çay(sosis,salam kızartma reçel ekmek yok )
Öğlen Mis gibi bir bardak köy sütü,kuru kayısı,fındık,meyve
Akşamda bir tabak sebze yemeği salata yoğurt.Birde yemek sonrası şekersiz kahve

Bunlarla o kadar tok oluyorum ki almam gereken tüm besinleri alıyorum ve gayet tok oluyorum.Bazen kaçamak yapıyorum.Tatlı yapmayı çok seven bi insanım demin çikolatalı kek yaptım dayanamadım bir dilim yedim sanki dünyayı yedim midem geriliyor.Çün kü kafa olarak onun karoli olduğuna odaklıyım yersem mutsuzda oluyorum

Tamami ile bilinçle ilgili bir durum.Sofraya ekmeksiz makarnasız doymam diye oturma,öyle oturursan aç kalkarsın.
Bak mesela ben ne yerim gün içinde.
Sabah; zeytin,peynir çeşitleri,salatalık,domates,yumurta,şekersiz çay(sosis,salam kızartma reçel ekmek yok )
Öğlen Mis gibi bir bardak köy sütü,kuru kayısı,fındık,meyve
Akşamda bir tabak sebze yemeği salata yoğurt.Birde yemek sonrası şekersiz kahve

Bunlarla o kadar tok oluyorum ki almam gereken tüm besinleri alıyorum ve gayet tok oluyorum.Bazen kaçamak yapıyorum.Tatlı yapmayı çok seven bi insanım demin çikolatalı kek yaptım dayanamadım bir dilim yedim sanki dünyayı yedim midem geriliyor.Çün kü kafa olarak onun karoli olduğuna odaklıyım yersem mutsuzda oluyorum

bence gayet güzel ilerliyosun ve arada böle kaçamak yapman çok normal alışmak kendimizi alıştırmak lazım :) zaten ben sosis salam pek sevmem :)

Birde asıl besinlere yer bırakmıyor ekmek sen ekmeği yiyorsun doydum diyorsun ama değil ,vücut gerekli besinleri almadığında tekrar açlık sinyali yolluyor sana sen yine ekmek yiyorsun tam bir kısır döngü.

Oysa yesen sebzeni, salatanı ,yoğurdu alsan yeterli proteinini vücut sana doydum diyecek ve uzun bi müddet acıkmayacak.

Birde asıl besinlere yer bırakmıyor ekmek sen ekmeği yiyorsun doydum diyorsun ama değil ,vücut gerekli besinleri almadığında tekrar açlık sinyali yolluyor sana sen yine ekmek yiyorsun tam bir kısır döngü.

Oysa yesen sebzeni, salatanı ,yoğurdu alsan yeterli proteinini vücut sana doydum diyecek ve uzun bi müddet acıkmayacak.

bu akşam karnıbahar yapdım birde bulgur pilavı onları yıcem :)

ekmek yerine ceviz ye bence hiç acıkmıyosun o zaman
ben de çok ekmek tüketiyodum çok acıktırıyodu beni sürekli birşeyler yiyesim geliyodu 3 kilo filan alınca bu böyle olmaz dedim kestim ekmeği çok nadir yiyorum mecbur kalırsam canım da çekmiyo artık
bi hafta yemezsen alışırsın

ekmek yerine ceviz ye bence hiç acıkmıyosun o zaman
ben de çok ekmek tüketiyodum çok acıktırıyodu beni sürekli birşeyler yiyesim geliyodu 3 kilo filan alınca bu böyle olmaz dedim kestim ekmeği çok nadir yiyorum mecbur kalırsam canım da çekmiyo artık
bi hafta yemezsen alışırsın

cevizin saç için felan çok yararlı oldugunu biliyorum aama bir dilim ekmekden daha fazla kalori aldırıyoo sanırım 100 grramı

hamile kalmak için çalışıyorum bu aydan itibaren :) o yüzen bitki çayları belki zararldıır kesn bi bilgim yok ama azmine bayıldım:)

O zaman sıkıntılı olabilir canım haklısın.. Eskiden daha azimliydim ama evlenince o kadar azimli olamıyorum ama yinde dikkat etmeye çalışıyorum :34:

cevizin saç için felan çok yararlı oldugunu biliyorum aama bir dilim ekmekden daha fazla kalori aldırıyoo sanırım 100 grramı

ben kalori hesaplamıyorum glisemik index diyeti yapıyorum
kalori hesabı yapınca verdiğin kiloları geri alıyosun bence
bu daha sağlıklı ve kalıcı
ayrıca hiç aç kalmıyosun
zaten kilo vermek istiyosan glisemik indeksi 50den düşük gıdaları yemen lazım yoksa zor vermen
ayrıca bi çay bardağı kadar ceviz yemen yeterli

Son düzenleme:
Back
X