• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekmeksiz sekersız diyetim :)

MakeUp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
5.049
9
158
İzmir
72,5 kılo ıle bu dıyetıme başladım hedefım 62 kılo olmak ama ılk hedef 69

burda ekmegın bıze verdıgı zararları anlatıcam kendıme ve her açtığımda bu zararları hatırlamış olucam ornegın ne zaman bı parça ekmek yesem ogun delıler gıbı yemek yıyorum ve kendımı halsız hıssedıyorum

Son düzenleme:
hergun yuruyus yapılacak en az 40 dk günde 3 lıtre su ve pasıf jımnastık hareketlerı 14 temmuz a kadar hedef 69 :51:

ben uzun zamandır deniyorum olmuyo yağlar yapışmış sanki ama ramazanda 3 kilo kadar veriyorum rahatım şimdi

bı araa bu sekılde cok gusel kılo vermıstım sımdı bayadır uğraşmama rağmen hem aldım hemde başaramadım ekmegı hayatımdan 2 gundur çıkardım artık bunu alışkanlık halıne getırıp basarıcam ınsallah sen kac kılosun canım

bı araa bu sekılde cok gusel kılo vermıstım sımdı bayadır uğraşmama rağmen hem aldım hemde başaramadım ekmegı hayatımdan 2 gundur çıkardım artık bunu alışkanlık halıne getırıp basarıcam ınsallah sen kac kılosun canım

fazla kilom yok ama 6 7 kilo vermek istiyorum verip hamile kalmayı düşünüyorum ama 2 ayda 2 kilo falan verdm 63 64 kilo arasında gidip geliyorum

😊bende artık eski kıyafetlerimi giymek istiyorum kendimi tasiyamiyorum sanki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 domates 1 salatalık biraz peynir ve haslanmis yumurta öğle yemeği yada kahvaltı

2 tane şeftali ve 2 avuç leblebi yedim bi ara ekmek krizim tuttu ama yemedim ekmeksiz bi hayat fit bi görüntü beni bekliyo

kilo vermende başarılar dilerim ama tamamen ekmeksz diyet olmaz en azından günde 2dilim olmalı uzmanlar öyle diyo

bende ekmeği bırakmaya karar verdim. beyaz ekmeği bırakalı 1,5 ay oldu bayağı rahatladım ama bu seferde sanki kepek ekmeğinin kalorisi '0' mış gibi kepek ekmeğini fazla yiyordum. bu yüzden artık bir karar almam gerek ve ekmeği hayatımdan çıkarmalıyım dedim. 2 gündür ekmek yemiyorum. şu an ramazan benim için zor oluyor ama yinede dayanabileceğimi düşünüyorum. çünkü artık bir şeylere katı kurallar koymak zorundayım çünkü benim ağzımın ayarı yok. en ufak bir kaçamak diğer kaçamakları doğuruyor. o yüzden bu kaçamakları kısırlaştırdım :1: pirinç, makarna ve şekerle yapılan hiç bir şeyi yemiyorum. 2 gün oldu bakalım neler olacak :53::53: hee birde bende polikistik over var. bu benim hayatımı çok zorlaştırıyor. adet düzensizliği yapıyor. o yüzden zayıflamam lazım. :32:

Merhaba canim :) günlügün hayirli olsun. Umarim ekmeksiz ve sekersiz beslenip guzelce sporunu da yapip basarirsin. Ben bir donem karatay yapmistim hic ekmek yemedigim o donemde kendimi cok dinc hissediyordum. Su an beyaz ekmek yemiyorum. Ama ekmegi ve sekeri kontrol altina alip saglikli yagla beslenen birinin saglikli kilo verecrgi kesin :) Kolayliklar dilerim.

bende ekmeği bırakmaya karar verdim. beyaz ekmeği bırakalı 1,5 ay oldu bayağı rahatladım ama bu seferde sanki kepek ekmeğinin kalorisi '0' mış gibi kepek ekmeğini fazla yiyordum. bu yüzden artık bir karar almam gerek ve ekmeği hayatımdan çıkarmalıyım dedim. 2 gündür ekmek yemiyorum. şu an ramazan benim için zor oluyor ama yinede dayanabileceğimi düşünüyorum. çünkü artık bir şeylere katı kurallar koymak zorundayım çünkü benim ağzımın ayarı yok. en ufak bir kaçamak diğer kaçamakları doğuruyor. o yüzden bu kaçamakları kısırlaştırdım :1: pirinç, makarna ve şekerle yapılan hiç bir şeyi yemiyorum. 2 gün oldu bakalım neler olacak :53::53: hee birde bende polikistik over var. bu benim hayatımı çok zorlaştırıyor. adet düzensizliği yapıyor. o yüzden zayıflamam lazım. :32:

Canım sahurda bol domates ve salatalık yersen ekmeği aramıyorsun ben dün yarın dilime yakın kadar kepek ekmeği yedim
ve ramazan başlayalı yani 2 günde 600 gr verdim :)

günaydın arkadaslar

dün gece uyuymadamı ve 2 dilim tadar ekmek ve biraz leblebili seker yiyerek intihar etttim

sabahda haliyle 73 kilo çıktım yani söyle oluyo demekki seker yiyince hem ödemlesiyoz hemde onu yakmaya calısan vücud yağdan vermiyo yada öyle bisey ay bilemedim simdi

buda diyetimin nazar boncugu olsun napalım:nazar: kilo 73 :52:

yaptığım bu kaçamağın tabiki bi bedeli olucak öğle arasında 45 dk yürüsüle kendime ceza vericemmm:52:

1.5 ayda 8 kilo verdim :)
diyetleri sevmem.zaten uymakta zorlanırım çünkü bana kural gibi gelir sıradan gelir yapamam:D bu nedenle birkaç basit şeylerle zayıflama işlemine başladım.sabahları 1 dilim ekmek biraz peynir biraz domates biraz salatalık yedim.öğlen bişey yemedim bazen çikolata yada büskivi ile atıştırdım akşam yemekleri az az yedim. ekmeğı kestım.sadece kahvaltıda 1-2 dilim yedim onun dışında başka öğünlerde ekmek yemedim.bol su içtim.yeşil çay kullandım hemen hemen kafamda kaba taslak kalori cetveli oluştu.bunu yedim şu kadar kalori aldım diyebiliyorum zaten kalorilerini bilince yemek istemezsiniz pek:D hafta sonları az yemeğe gayret ettım ama hafta sonları bır ıkı gun canım ne isterse yıyorum pek dıkkat etmıyorum :) dans ettim hergun nerdeyse.akşam yemekten sonra yürüyüş yaptım 30-40 dk falan.ve sonunda 8.5 kilo verdım.70 kg ken 61.4 kg e düştüm fakat sınav dönemi ben stresten yerim.sınav dönemi yedim yine sonra eve gittim gezmeye ordada yedım bayağ aldım 2.5 kiloyu :) şimdi 64 kg ım.ama başlıyorum yine .58 kg olmak amacım.zayıflamak istiyorsanız çok hareket edin ve vücudunuza çok az yemek verip yüklenmeyin yavaş yavaş azaltın bol bol sıvı tüketin.herkes yapabilir yeterki iraden güçlü olsun. ;))) hepinize başarılar :51:

1,5 litre suyumu içtim 2 çay ve bir orta kahve içtim henüz kahvaltı yapmadım sabah kıyafet secmek benim için ölümdü çünkü herseyim dar geliyo iğrencim ben iğrenç koca dolapda giyilcek tek bi kıyafetim yok ama bu kez gidicek bu kilolar :19:

Back
X