Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar evde yaptiginiz ekonomi adina ne gibi onlemler var ??? Para biriktirmek icin ozellikle tavsiyelerinize ihtiyacim var bide aylik harcamalariniz ne kadar oluyor ??? Mutfak ozellikle...
E broşür diye bir app var yakınlardaki tüm marketlerin haftalık aktüellerini inceleyebiliyorsunuz. Yağ vs. Gibi ürünleri büyük miktarlarda ve en ucu şekilde alabilirsiniz böylelikle. Onun dışında ekstra birşey yapmıyoruz biz, bir de ben a101 in bim'in ürünlerini pek başarılı bulmam tad açısından. Genelde almaya cesaret edemem. Ama a101'in birşah süzme yoğurdu ile ekleri çok başarılı, cheesecake'i çok lezzetsiz.
Kucuk bir sehirdeyim canim o yuzden normal marketler gereginden cok pahali o yuzden a101 den alisveris yapiyorum orada kendi markasi disinda da urunler oldugu icin. Ama yag deterjan falan bunlari hep markali ve ayni urunlerden kullanirim. Aktuel falan bende bakiyorum ama sanki normalde almayacagim bisey sirf indirime girdi diye alasim geliyor :)
Ben her şeyin fiyatını iyi bilirim hangi markette indirimdeyse ona gideriz eşimle genelde 15te bir toplu alırız..pazar alışverişimiz haftalık 25 tutar ayda yüz diyelim...450 civarı da diğerleri tutuyor yani 550 temizlik ve gıda..tabi 2 kişiyiz..birikim yapmıyoruz kredi ve taksitler malum eksikler de bitmiyo.. alışverişte indirim dönemlerinde yapıyoruz kaliteli ürünleri alıp sonraki yıl giyebilirsiniz siz de ..bir gömlek kazak 150 tl den 50 ye düşüyo mantıken 150 ye almıyoruz tabi..
anladim canim tsk ederim harcliklar falan 1000 lirayi buluyor. Bu devirde kirada tek maaslar gecim cok cok zordur ya 4 ay oldu evleneli hala bir duzen tutturamadim
Ben yeme-içme konusunda çok dikkat etmiyorum ama Elektrik,su kullanımına dikkat ediyorum. Makineleri akşam 10dan önce çalıştırmam mesela. Alışverişimi sizin yaptığınız gibi A101'den yapıyorum. Bu arada oradaki deterjanlardan çok memnunum. Çok indirimde gördüğüm ve eve ihtiyaç olan şeyi görünce alırım. Bazen migros ve carefurda da indirimler oluyor çünkü. Bir de yiyecek-içecek-deterjan hepsi büyük boyutlarda alıyorum daha uygun oluyor.
Giyim konusunda da sezon sonu indirimleri takip ediyoruz
Tesekkur ederim canim bizim elektrik tek zamanli tarifeymis yani saat farketmiyor bizim burada cok sukur su az geliyor 2 aylik 5.5 lira gelmisti gecen ay elektrikte 80 falan geliyor ama pc falan yok evde. Faturamiz cok olmuyor sukur sizlerin nasil geliyor?