Iyi akşamlar herkese:)
Ben 22 sevgilim 25 yaşında. Ben okumaya devam(yüksek lisans), sevgilim memur.
Şöyle ki kendisi evlenmeyi çok istiyordu, evlenelim okumana devam edeceksin tabi ki diyordu. Ben ona yok, okul bitsin vs diyordum ama kendisine hak da veriyordum. Evlenmemek için sebebi yok çünkü.
Her neyse kendisi dün çarşıya çıkmış, normalde çıkmaz alışveriş vs kendisi yapmazdı. O kadar canı sıkılmış o kadar üzülmüş ki. Lonely dandik halı bile 1200 liraydı dedi. Biz nasıl evleneceğiz dedi. Daha da bedelli askerlik tekrar çıkarsa onu yapacaktı. 30bin birikmişi var sadece, bende öyle birikim çeyiz yok. Biz bu gidişle 10 yıl sonra evleniriz heralde diyor. Bunlar temel şeyler ben hangi birinden vazgeçeyim ki, o da aynı fikirde.
Yakın zamanda evlenenler nasıl yaptınız? Erkek arkadaşım kredi çekmeye de karşı. Yine kendince haklı. Benim kesinlikle işe girmem gerekiyor ama ben zaten yoğun olacağım

Ailem ne kadarını karşılayabilir ki, onların da durumu ortada.Bir tabak-çanak seti bile 6.500 TL. Altın desek ülkece ekonomik durumumuz belli.
Belki erken yaşın küçük okumana devam et diyebilirsiniz ama bunları da göz ardı edemedim