ekonomik durumunu bilmediğim sevgili..

ha bide oturduğu sitenin sistemi şöyle, aşağıda güvenlikçiye isim soyisim verip bu kişiye misafir geldim diyorsun, o yukarıyı arıyor sizin adınızı veriyor, onay alınca geçebilirsiniz diyorlar. bir kaç kez onun adı ile girdim dolayısıyla kesin onun dairesi bir başkasının olamaz

Yoo gene olur, arkadaşı güvenliğe bildirir şu kadar süre şu kişi kalacak evimde diye. Yok kalamaz başkası evinizde mi diyecekler? Kiralamış da olabilir evi, 1+1'se öyle rezidanslar kiralanıyor eşyalı olarak.

onu parası için sevecek bi kız olsun istememiştir belki ondan dememiştir :)
şaka bi yana bitmiş gitmiş zaten boşver

Ben zengin insanların benim hayatıma uygun olmadığını düşünüyorum.Onlar çok farklı bakış açılarına sahip oluyorlar.Ben ezik yetişmişim dolayısıyla o uçurum hep farkedilip durur.Her neyse konumuz adamın birini içeri almaması..O anda içeri almama kararı aldığında BU GELEN KİŞİ ŞUDUR VE ŞU NEDENLE ONU İSTEMİYORUM demesi gerekirdi..Yoksa ben huzursuz olurdum..Medyada onca karmaşık haber izliyoruz.Cinayetler bilmem neler.Herşey bir kenara hilserin bir şey var diyorsa güven.İnsanın hisleri yalan söylemez.

Ben zengin insanların benim hayatıma uygun olmadığını düşünüyorum.Onlar çok farklı bakış açılarına sahip oluyorlar.Ben ezik yetişmişim dolayısıyla o uçurum hep farkedilip durur.Her neyse konumuz adamın birini içeri almaması..O anda içeri almama kararı aldığında BU GELEN KİŞİ ŞUDUR VE ŞU NEDENLE ONU İSTEMİYORUM demesi gerekirdi..Yoksa ben huzursuz olurdum..Medyada onca karmaşık haber izliyoruz.Cinayetler bilmem neler.Herşey bir kenara hilserin bir şey var diyorsa güven.İnsanın hisleri yalan söylemez.
Kesinlikle öyle :/ .. bende biraz ezik hissediyorum. denklik istiyorum.. onun ailesi ile benim ailem bir araya gelse onlarda çoğu şeye mahçup olur. Ailemi ezdirmek istemem bende. o yüzden ekonomik dengesizlik korkutucu bence. Benim fazla parada gözüm yok, kendi ekonomim ile mutluyum. Aslında konumuz onun bu zenginliğini hiç hissettirmeyen bir tip olması. Tamam evi arabası işi güzel. Ama benimde güzel..o yüzden dengesizlik hiç hissetmedim ...Ama ondakinin bu kadar olacağını düşündürmemişti.. Dışardan gören temiz eğitimli efendi memur çocuğu der cidden

İllegal işler söz konusudur belki. Elektrik işi ile Miami'de villa alındığı nerde görülmüş? Gelen de o illegal işle alakalıydı belki olur mu olur.

Back
X