• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekonomik Özgürlük

Karamellikahvemveben

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2023
137
118
23
28
Merhabalar gecenin bu saatinde yazıyorum ama bu konuları düşünmekten uyuyamıyorum ekonomik özgürlük istiyorum kızım küçük olduğundan ve yaşadığım şehirde yalnız olduğumuz için işyerine giderek çalışma imkanım yok grafik tasarım yapıyorum ama bayadır hiç iş gelmiyor da ...
Eşim elinden geleni yapıyor ama özel sektörde hem ona destek olmak hemde kendi istek ihtiyaçlarımı ona hissettirmeden halletmek istiyorum kızlar bana bir fikir verin ne yapabilirim?

mesleğinizle çok alakalı olur mu bilmiyorum ama
özel tasarım stickerlar yapabilirsiniz mesela
ilkokul çocuklarının defter,kitaplarının üzerine ad-soyad stickerları
el emeği ya da başka ürün satanlara özel tasarım stickerlar gibi
evden yapıp kargolayabilirsiniz

Rabbim hayırlı bir rızık kapısı versin çıkış yolu göstersin inşallah. Bakın hep kadının ekonomik özgürlüğü ayaklarının üzerine sağlam basması güçlü olmasından bahsediyoruz ancak bu yazıldığı kadar kolay olmuyor! evde oturarak kimse kimsenin avucuna maaş saymıyor nelere katlanılıyor ben iki doğum yaptım sezeryanla ikisinde de özel sektör yirminci gün işe başlattılar karnımı tuta tuta çalıştım evet bebeğiniz küçük olabilir şehirde yalnız olabilirsiniz ama bakıcı bir abla ayarlayın yine onun ve kendi geleceğiniz için sigortalı sağlam bir işe girin sabit bir geliriniz ve emekliliğiniz olsun size psikolojik olarak da iyi gelir yoksa şu anki düşünsenizle hareket ederseniz günü /ayı kurtarırsınız

mesleğinizle çok alakalı olur mu bilmiyorum ama
özel tasarım stickerlar yapabilirsiniz mesela
ilkokul çocuklarının defter,kitaplarının üzerine ad-soyad stickerları
el emeği ya da başka ürün satanlara özel tasarım stickerlar gibi
evden yapıp kargolayabilirsiniz
Denedim aslında buna benzer bişey ama hiç satılmadı malesef

Merhabalar gecenin bu saatinde yazıyorum ama bu konuları düşünmekten uyuyamıyorum ekonomik özgürlük istiyorum kızım küçük olduğundan ve yaşadığım şehirde yalnız olduğumuz için işyerine giderek çalışma imkanım yok grafik tasarım yapıyorum ama bayadır hiç iş gelmiyor da ...
Eşim elinden geleni yapıyor ama özel sektörde hem ona destek olmak hemde kendi istek ihtiyaçlarımı ona hissettirmeden halletmek istiyorum kızlar bana bir fikir verin ne yapabilirim?
Taşıma su ile değirmen mi döner.keşke bu işleri zamanında düşünseniz.küçücük küçücük çocuklarla öyle mi yapsam böyle mi yapsam.

Taşıma su ile değirmen mi döner.keşke bu işleri zamanında düşünseniz.küçücük küçücük çocuklarla öyle mi yapsam böyle mi yapsam.
Zaten bir mesleğim var anaokulu öğretmeniyim üstelik hobim olan tasarım işini bile gelire dönüştürmüş bir insanım öyle mi böyle mi değil benm mevzum yani çocuğum ile vakit geçirirken devam etmek istiyorum

Doğumdan önce çalışıyor muydunuz? Kızınız kaç yaşında?
Evet anaokulu öğretmeniyim mesleğimi yapıyordum hamileliğin riskli diye ayrıldım hamileliğimde de tasarım yapmayı seviyorum diye online kurslar alıp grafik tasarım alanında işler yaptım ama bu ara iş gelmiyor ondan bunaldım

Rabbim hayırlı bir rızık kapısı versin çıkış yolu göstersin inşallah. Bakın hep kadının ekonomik özgürlüğü ayaklarının üzerine sağlam basması güçlü olmasından bahsediyoruz ancak bu yazıldığı kadar kolay olmuyor! evde oturarak kimse kimsenin avucuna maaş saymıyor nelere katlanılıyor ben iki doğum yaptım sezeryanla ikisinde de özel sektör yirminci gün işe başlattılar karnımı tuta tuta çalıştım evet bebeğiniz küçük olabilir şehirde yalnız olabilirsiniz ama bakıcı bir abla ayarlayın yine onun ve kendi geleceğiniz için sigortalı sağlam bir işe girin sabit bir geliriniz ve emekliliğiniz olsun size psikolojik olarak da iyi gelir yoksa şu anki düşünsenizle hareket ederseniz günü /ayı kurtarırsınız
Kızımın yanında olarak gelir elde etmek istiyorum yoksa mesleğim var istesem bakıcı abla tutarak başlayabilirim

Back
X