ekonomik özgürlük

kadının ekonomik özgürlüğünün olması,kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi ,kendi parasını kazanması

kendine güven kazandırıyor..aile içinde daha fazla söz sahibi yapıyor....

çalışmadan asla yapamam... kendin kazandığın içinde çok fazla düşünmüyorsun...

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin hiç bir bağlamda....o veya bu şekilde dilerim her birey kendi maddi ve manevi özgürlüğüne sahip olsun.....

Insanın kendı parasını kazanamsı harcaması çok guzel bişey.2yıl calıştım ve yakalsık 10aydır calışmıyorum daha ilk aydan anladım bunu

bence ekonomık özgürlügü olmalı bir bayananın.ben öyle düşünüyorum..kaydirigubbakcemile5

bunun parayla pullada alaksı yok sadece kadın işe yaradıgı düşündükçe çevresine daha faydalı birey olacaktır..süprizzzzz

bence kızların mutlaka sonuna kadr okasından yanayım.:delphin:

kadını erkeği yok bu işin...
bir insanın kendi parasını kazanması ve ailesi de dahil kimseye muhtaç olmaması özgürlüğün anahtarıdır..

benim için hep önemli olmuştur hele de içinde bulunduğum şu günlerde bunun önemi daha da iyi anlamış durumdayım eşim evden gittiği için yalnız yaşamanın getirdiği sıkıntıların üstesinden gelmenin tek yolu bir meslek sahibi olmak ancak elimde bir mesleğim olmasına rağmen kendimi garantiye almayışımın pişmanlığını yaşıyorum şu anda atanmak için elimden gelenin fazlasını yapabilirdim mesela ya da özel sektöre adım atmak için daha fazla girişimde bulunabilirdim bir kadın için artık ekonomik bağımsızlık çok önemli bence çünkü hayatta başınıza ne geleceğini hiç kestiremiyosunuz

Back
X