Ekşi sözlük neden türk kadınlarından nefret ediyor ?

Ayri ayri hatirlamiorum ama toplam 1000 dolar gibi komik bi paraydi hepsinin toplami. Tabi o gunun parasiyla dolar 2 küsürdü. Kadinlar kulubunden bi arkadasla asmalimescitte yemiştik.
Vay be, şimdi olsa uu...

Ekşi Sözlük yazarlarının çoğu asosyal, düzenli bir hayatı olmayan, klavye delikanlılarından oluşuyor. birisine hakaret etmek mi istiyorlar hemen ekşi sözlükten yazmalar karalamalar. yıllar önce takip ederdim artık ciddiye bile almıyorum. eskiden bilgi sahibi olanlar gerçekten bilgilerini paylaşmak için yazarlardı ve herkes de öyle yazar olamazdı. şimdi bir konu hakkında fikir edinmeye giriyorsunuz küfürler, aşağılamalar, hakaretler gırla.
bakmayın bile..

ayy durun ekşi sözlük yazarı geldi. eskiden herşey farklıydı şimdi canı sıkılan ergenler klavyeden kalkmadıkları için böyle oluyor. kadına düşman çocuğa düşman neye düşman değilsin lan it :rapci:
haa evet çünkü her birinin anası rus.

Ekşi sözlükte türk kadınları hakkında hiç hoş olmayan şeyler okuyoruz . Neden böyleler ? Neden her kadını paragöz aldatan olaraklanse ediyorlar ? Hepimiz böyle değiliz ki . Neden savaslarda cephaneye mermi tasıyan türk kadınlarını unutuyorlar ? Amaçları ne bunların?Ne yaşadılar da bu hale geldiler ?

The red pill ve mgtow gibi akımları benimseyip evlilik karşıtlıgı yapıyorlar . Sanki her kadının gozleri paralarındaymıs gibi , daha evlenmeden nafaka hesabı yapıyorlar , bunlar en iyisi evlenmesin evde analarının dizinde otursunlar

87 doğumlu erkeklerden sonraki nesil tuhaf bence ?

Bunların anaları turk degil mi ?
Çünkü ekşi sözlükte takılan 87 sonrası erkek takımın çoğu asosyal, introvert, istediği kadınlarla birlikte olamayan ve bu sebepten ötürü de sosyal platformda nefretlerini kusuyorlar. Genel olarak bu tipler gerçek hayatta iki cümleyi bir araya getiremeyen ama sosyal platformlarda demediklerini bırakmayan tipler. Ek olarak da inanılmaz bir yurt dışı özentisi içerisindeler - yurt dışı mükemmel türkiye ve türk kadını kötü. Saçma sapan özentilikten başka bir şey değil.
Hiç itibar etmeyin ekşi sözlükteki o tayfaya - Ben de günlük gündemi takip etme amaçlı her gün giriyorum ama böyle saçma yorumları hiç önemsemiyorum.

Back
X