• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ekşi yiyorum.sizce kızmı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

polypoly

EvLi MuTlU çOcUkLu
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
946
7
46
İstanbul
Slm kızlar .öncelikle özet geçeyim.
Allah bağışlarsa bir kızım var.

Kızımdaki belirtilerim

sağ tarafımdaydı,
20 haftada hareketlerini hissettim
tatlı delisiydim.yemeden duramıyordum.
Sipsivri bi karnım vardı.aşağıdaydı
arkadan bakıldığında hiç gebe olduğum belli değildi.basen popo hiç kilo almadı.
Iştahım açıktı
mide bulantım olmadı

bu hamilelikte
sol tarafımda
hareketleri hisediyorum, hafif seyirmeler
tatlıdan nefret ediyorum, tuzlu turşu falan acayip yiyorum.
Iştah hiç yok.
Ara ara çok hafif bulantım var.
Acayip koku alıyorum

ekşi yersen kızın olur derler. Galiba ikincide kız.ben kızları çok severim. Hayırlısı inş.

Sizde belirtiler nasıldı? Neyiniz oldu ?

canım inan 2 bebek arasında çok fark oluyor ilk kızımda okadar çok tatlı yedimki haddi hesabı yoktu yediğim tatlının çok kilo almıştım 9 ay lavabodan çıkamadım hep istifra ettim çok çabuk hissetmişdim kızımı sonuç kızdı şimdi 24 haftalık hamileyim acayip ekşi yiyorum miğde bulantım yok denecek kadar az kızımda meyve delisi olmuştum bunda meyve sokmadım agzıma tatlı zorla yiyiyorum bazen biraz enerjik olmak için zorla tatlıyı yiyorum daha 4 kilo aldım oda bu son 2 haftada ama 14 haftalık hamileyken kıza benzetmişdi doktor 20 haftalıkken erkeğe şimdi çarşamba yine gideceğim dr bu sefer cinsiyetimizi net der inş hı bide şu gögüs ucu kararması bunda çok yoğun bi şekilde karardı ve 20 haftalıkken hissettim hadi hayırlısı zaten bu haftada öğrenemessem süpriz yumurta olacak benimki

Kızımdaki belirtilerim

sağ tarafımdaydı,
Iştahım açıktı
mide bulantım olmadı

bu hamilelikte
sol tarafımda
Iştah hiç yok.
Acayip koku alıyorum

ekşi yersen kızın olur derler. Galiba ikincide kız.ben kızları çok severim. Hayırlısı inş.

herkesin belirtisi farklı oluyor.bende hamileliğimde toplamda 8 kilo aldım.arkadan hamile olduğum belli olmuyordu.aşırı derecede erik yedim.kilolarca desem yeridir.tamda mevsimiydi.tatlıyı normalde çok severim ağızıma sürmedim.çok sorunsuz mide bulantısı aşermesi bile olmayan bi hamilelik geçirdim oğlum oldu.:16:

TATLI yiyince erkek derler ya, ben kızımda tatlı yedim.
EKŞİ kız derler ben şimdi çok yiyorum ya kız olacak herhalde diyorum ama okuduğum iki mesajda durum tam tersi. benim kızımda olduğu gibi.
merak ediyorum, rabbim hayırlı sağlıklı versinde,

ama gerçekten bi hamilelik diğer hamileliğime hiç benzemiyor? gece kalkıp tatlı yerdim kızımda, bunda pasta görünce midem bulanıyor... :(

ben 5 aylık hamileyim şuan.. hiç yemediğim kadar turşu yedim ve ekşi aşerdim.. elime alıyorum turşu tabağını eşim elimden zor alıyor tansiyonum çıkcak diye, hala öyle tabi :) tatlı canım istemiyo gözüm hep ekşilerde.. ve 3 aylıkken cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz oluyor :49:

Kızımdaki belirtilerim

sağ tarafımdaydı,
Iştahım açıktı
mide bulantım olmadı

bu hamilelikte
sol tarafımda

Iştah hiç yok.
Acayip koku alıyorum

canım benim 6 yaşında bir kızım şimdide ikinciye hamileyim 7 aylık olacak inşALLAH.

belirtilerin çoğu benimki ile tutuyor.bende kızımda çok tatlı yedim. ama karnım sivri değildi.

bu seferkine dr.erkek dedi.bunda hiç tatlı istemedi canım ekşi ve acı,tuzlu şeyler çok canım istedi.

birtek turşu yemedim pek sevmem zaten:34: sonra kızım sağda idi bu hep solda ve seyirme şeklinde

çok erken haftalarda hisstim.ilkinde 3 ay sabah bulantıları çekmiştim bunda bulantım hiç olmadı.

karnım çok sivri tamamen farklı bu hamilelğim.seninde ALLAH C.C gönlüne göre vesin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim 6 yaşında bir kızım şimdide ikinciye hamileyim 7 aylık olacak inşALLAH.

belirtilerin çoğu benimki ile tutuyor.bende kızımda çok tatlı yedim. ama karnım sivri değildi.

bu seferkine dr.erkek dedi.bunda hiç tatlı istemedi canım ekşi ve acı,tuzlu şeyler çok canım istedi.

birtek turşu yemedim pek sevmem zaten:34: sonra kızım sağda idi bu hep solda ve seyirme şeklinde

çok erken haftalarda hisstim.ilkinde 3 ay sabah bulantıları çekmiştim bunda bulantım hiç olmadı.

karnım çok sivri tamamen farklı bu hamilelğim.seninde ALLAH C.C gönlüne göre vesin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin arkadaşım. sadece iki hamilelik arası farklı olup aynı cinsiyet doğuran varmı.

mesela ilk kızda tatlı yedim ikinci kızda ekşi yada
iki erkektete tatlı yedim.aynı cinsse tatlardaki zevkte hep aynı mı oluyor acaba.

Son düzenleme:
canım ben hamile olduğumu bilmiyordum.işten eve her gelişimde dolaptaki turşunun suyunu kafama dikiyordum.su misali lıkır lıkır.hamileliğim buyuncada hep buruk tatlar yedim.tatlıyla aram hiç yoktu üstelik çok sevmeme rağmen.ye ekşiyi doğur ayşeyi gibi.ve dünyalar güzeli kızım oldu.ALLAH sağlıklı evlat nasip etsin...hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun inşallah...:emir_bebek:

bende aynı durumdayım şuan deli ğibi bebeğimn cinsiyetini merak ediyorum.İlk bebeğim kız hamileyken tatlı yedim sadece turcu ekşi olarak yedim.Şimdi 3 aylık hamileyim deli gibi erik istiyo canım hemde bu mevsimde birde ben erik sevmem aslında ekşi hiç birşey sevmem deli ğibi agzım sulanıyo erik erik diye inşallah saglıklı bir oğluşum olur erak ediyorummm hemde çokkkkk:)

yediklerinde alakası yok ben tatlıyı hamile olmadan öncede yemezdim şimdide aramıyorum tursu istiyorum ve cok yiyorum Rabbim nasip ederse oğlum olucak inşallah.
belirtilere takılmak yanlış bence:19:

Kzlar merhaba ;
sanırım bütün belirtiler bir birinden farklı aşermelere göre kızmı erkek mı oldugunu allahtan başka kimse bilmiyorum , allahım affet bizi sadece merak ediyoruz. benim sekiz yasında dünya güzeli bir kızım var onun isteği üzerine yıllar sonra kardeş yapmaya karar verdim ,kızımda hiç ama hiç bulantım olmadı normal bir insan gib hayatıma devam ettim annem sen artık nezaman kusacan bile dedi düşünün,canım ilk ekşi istedi sonra tatlı , tavuk ve yumurtadan tiksindim , şimdi ise mide bulantısı kusma yok ama baş dönmesi halsizlik bitkinlik her an midem kazınıyor aç gibi , canım ilk tuzlu fıstık istedi bir kaç paket yedim şimdi ise tuzlu beyaz peynir yiyorum başka bir belirti yok suan 6. haftanın içindeyim , bir fikri olan varmı arkadaşlar ....
rabbim herkesin gönlüne versin iki güzel duyguyuda tattırsın bize inş

Ben de tam bir tai delisi olmama ragmen, kizima hamileyken tuzlu yedim ilk aylarda. Tatli midemi bulandiriyordu.Daha sonra tatliya basladim..

Benim şu an ikinci hamileligim .3 aya kadar tatlı yiyecekler midemi bulandiriyordu.Eksi tuzlu yiyordum . 3 aydan sonra tatlı yiyecekler de hoşuma gitmeye başladı .Sonuç bebeğim erkek

Bende 21haftalik hamileyim hiç iştahum yok ve aşermemde olmadı ama en başta ekşi çok yedim.. hiç bulantımda olmadı .19haftamda doktor kiz dedi size neolur

Ben hamileligimin baslarinda ilk 4 ay kadar eksi yedim. Daha sonra asiri derecede tatli yemeye basladim.
Suan 25.haftadayiz. Cinsiyetimiz kiz..

Bende bugun kızım olacağını ogrendım hıc bulantım olmadı hep sağdaydı 15.haftada kıpırdadı şuan 21.haftalıgım hıc kılo almadım acayıp çığ köfte yedım bol lımonlubasenlerım genısledı gıbı gelıyor bana

Back
X