• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekşi :)

ilk hamilelgmde kavanizla tursuyu bitiriodum nerdeyse. oglum oldu:) hic belli etmez canim onlara bakma sen

Ilk haftalar canim hep eksi cekti. Simdiyse tatli cekiyor. Henuz cinsiyeti ogrenmedim ama ayni anda ikisi de olamayacagina gore...
Ben inanmiyorum bu tarz deyimlere.

Çayı şekersiz içen ben şekersiz çay içemez oldum o kadar tatlıya düştüm cuma günü cinsiyet öğrenicem bakalım ne diyecekler ama ben bir bağı olduğunu düşünmüyorum

Çayı şekersiz içen ben şekersiz çay içemez oldum o kadar tatlıya düştüm cuma günü cinsiyet öğrenicem bakalım ne diyecekler ama ben bir bağı olduğunu düşünmüyorum
Bilmiyomki canim cogunluk erkek zaten bu sene banada erkekmiş gibi geliyor.

Bilmiyomki canim cogunluk erkek zaten bu sene banada erkekmiş gibi geliyor.
Acilde farklı bir konu için bakıldı ama resim verdiler bilmiyorum ben bundan bir şey anlamadım ama bakanlar erkek dediler cuma bir daha gidicem

Eklentiler

• IMG_0577.webp
    IMG_0577.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 41
Acilde farklı bir konu için bakıldı ama resim verdiler bilmiyorum ben bundan bir şey anlamadım ama bakanlar erkek dediler cuma bir daha gidicem
Konunu gordum canim ben senin paylasimlarina hep bakiyorum her ani farkli bi sitres heyecan o ilk testi koydugun gunu hatirliyorum yorumlamiştik 9ay bebis dogana kadar bu sitres bitmiycek ben pek anlamam utrason resimlerinden canim.

Kizlar 8haftalik hamileyim iki gundur canim hep turşu istiyo sürekli turşuyla geziyorum evde bir tane oglum var saglikli olsun once ama kiz cok istiyorum kizi olupta tursu isteyen oldumu sizce benim kizimmi olucak.
Vala canım ben hamıle oldgmu lımon yedıgmde anladm bıldıgın lımonu portalak gıbı yemeye basladım gıttım test yaptm hamıleym ve kızım oldu

Konunu gordum canim ben senin paylasimlarina hep bakiyorum her ani farkli bi sitres heyecan o ilk testi koydugun gunu hatirliyorum yorumlamiştik 9ay bebis dogana kadar bu sitres bitmiycek ben pek anlamam utrason resimlerinden canim.
Teşekkür ederim canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Çok stresli bir dönem bakalım nasıl geçecek onca ay :) dilerim daha fazla stres yaşamayız.

Teşekkür ederim canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Çok stresli bir dönem bakalım nasıl geçecek onca ay :) dilerim daha fazla stres yaşamayız.
İnş canim ben sitres yapmiyorum yaa orda ne oldugunu bilmiyoruz rabbime emanetler sonrada bize :)

Zehna67 Zehna67 cnm ogrendin mi cinsiyetini? Nen buyuk oglumda deli gibi eksi yedim. Ufak oglumda ekside yedim hamurisi de cok severdim.

Tatlim o eksi ayse muhabbeti tutmuyor:) ben tatli gormek istemiyorum hep limon tursu istiyorum. Oglusum olacakk:anneadayı::KK200:

Back
X