- Konu Sahibi london2012
-
sanmıyorum dersem alınır mısın ?
Bende evrenin kayıp halkası diye geçer kadın sözlüğünün yazarlarındanım bir kez bile buraya o gözle bakmadım ve buranın sözlüğüne hele hiç girmedim. Eğer küçümseyecekse biri, gider kendi çöplüğünde yapar o iş için üye olmaz ( tabi olan da vardır bilemem )
Buradaki agresiflik insanın doğasından gelen birşey. Hani üst komşuyla anlaşamazsın ya , onlar senin üst komşun yada hiç anlamadığın arkadaşın öyle düşün.
Binlerce şahşiyet yazışıyor elbet problem olacak.
5 aydir filan takip ediyorum kadinlar kulubunu. Yararli konular, derdine derman bulmaya calisan kadinlar var. Adi ustunde zaten 'kadinlar kulubu' ama bakiyorum bazen super negatif, konuyla uzaktan ya da yakindan alakasi olmayan, empati kurmayan, tamamen konuyu acan kisiye saldirmak icin yorum yapan insanlar var. Once adminlere suc buldum kontrol yetersizliginden dolayi ama hayir suc adminlerde degilmis. Bugun su sozlukte yapilan yorumlara bakayim dedim. Burdaki bazi provakotorleri o zaman anladim. Eksi'ciler, inci'ciler ve bunun gibi sozluk yazarlari. Oncelikle burayi begenmeyebilirsin, burdaki konulari seviyesiz bulabilirsin, kendini cok zeki de sanabilirsin ama bu senin kimseyi asagilama hakkini vermez. Sirf bu niyetle gelip buraya uye oluyorsan senin kisiliginde sorun var demektir. Kendine bir ugras bul.
Ayrica zaten siz her hafta siyaset meydanini tartisiyorsunuz. Hafta sonu kitap ozeti cikartiyorsunuz. Macmis, arabaymis, Feriha Emir'e nerde nasil bakmis, hangi kizi nerde ne kadar kolay gotururum, ozet gec ve daha burda soylemeyecegim bir suru sey cok elit sandiginiz sozluklerde yazili degil. Ozet geciyorum; isinize bakin o da yoksa duvara bakin.
O sözlük yazarlarından birini tanıyorum, kadınlar kulübü ile dalga geçiyorlar ama bir şey aradıklarında gelip bizim forumlara bakıyorlar
Kadınlar kulübü çok büyük bir platform sanırım sürekliliği ve popülerliği biraz dokunuyor arkadaşlara, ve bazı şeyler beceri meselesidir farkındaysanız erkekler kulübü yok
Unutmayalım eleştiriliyorsak iyi bir şey yapıyoruz demektir , umarım bu konuyu da okurlar
Eksi sozluk , inci sozluk yazarlariben hiçbirşey anlamadım
eksici incici nedir
Bense tam tersine,bazı konuların,"dur şu kk'yı bir karıştırayım" diye açıldığını düşünüyorum.
Bu da üyeler arasında güvensizliğe neden oluyor.İster istemez,bazı konular şüpheyle karşılanıyor.
Yorum yapanlara gelince...En son,bariz şekilde kötü niyetle yorum yapan bir üye gördüm .
Meğer önceki konusundan dolayı bazı üyelere kinlenip,onların konularına yazmak için tekrar kayıt olmuş.
İnci Sözlüğü sevmiyorum ve seviyeli bulmuyorum dolayısıyla hiç bakmadım bu site için ne demişler diye. Ekşi'yi de çok kaliteli buluyorum arkadaşlar hatta üye olmayı dört gözle bekliyorum. Ekşi de bir takım arkadaşlar beğenmemiş , verdikleri örneklere bakınca hak vermemek mümkün değil ama bir de bu sitenin gözünden bakınca buraya da hak veriyorum. Bir arkadaşımız her yaş grubundan kadın var burda demiş mesela çok haklı herkes çok mantıklı şeyler sorup paylaşıcak değil. Kaldı ki aramızada provakatörler olduğuna da inanıyorum. Kısacası Ekşi de kadınlar kulübü de vazgeçilmezim :)
İnci sözlük çok seviyesiz,hiç işim olmadı,onu ayıralım bi kere. Hem bu eksici incici nedir? Olaylara eleştirel bakanların yeni damgası mı? "burnu büyük", "hiçbir şeyi beğenmeyen" "ukala" tipler mi? Bu dedikleriniz bende de var da ben kendimi ne ekşici görüyorum ne kk'cı. Faydalandığı ve insanlara faydalı olmayı istediği sürece yazan/okuyan bir insanım. Faydasını görmeyi bıraktığım gün ikisini de bırakırım, fanatiği değilim.
Ekşi sözlüğe gelirsek gün geçtikçe kalitesini kaybeden bir platform,saçma sapan başlıklar, ergen meseleleri vs... Orası daha çok üniversiteli ve beyaz yakalı kesimdir. Kadınlar kulübü ise halk.Burada tamircinin karısı da vardır, hatta daha çok.Ekşide ünlüler de vardır, burada ise pek de sanmıyorum.Bir de orada erkekler de var, burası ise kadınlar kulübüTabii ki aralarında farklar olacak, ifade farkı da olacak, dünya bakışı farkı da....İkisi barındırığı insan profili açısından epey farklı. Bunca farka rağmen bence biri diğerinden üstün değil. Fikir almak istediğimde internette gelip arama yaptığım ilk yerler ekşi ve kk. Bence böyle ekşici incici diyip eleştirel insanlar bizi eziyor bühühü gibi aşırı EZİK ifadelere hiç gerek yok. Beyninin içini güzelleştirmeye özel çaba harcamış insanlar cahillerden daha cesur olsun ve heryerde onların yazdıklarını okuyalım.
Okumak lazim tabi ki. Ben de bazen okuyorum eksi sozlugu ama bagimlisi degilim. Hatta bazen sacma sacma seyler yaziliyor gulup geciyorum. Burda da bazen sacma seyler yaziliyor ama daha dogal karsiliyorum. Daha dogal burasi ve cok yararli seyler de ogreniyorum. Bilgi alisverisi oluyor burda. Demek istedigim kimse kimseyi yargilamasin, kimse kimseye satasmasin. Buraya gelip satasmak icin yazi yazanlar sadece derdi olanlari degil, okuyanlari bile geriyor. Herkes istedigini yapsin niye mudahale ediliyor ki. Biri gider mayonez surer, biri gider soda kullanir sacina, onu yazar. Bunu dalgaya alip yazmak kimin haddinedir. Olay kisisel polemige donusmesin lutfen. Anlamak isteyen benim dedigimi coktan anlamistir . Daha fazla uzatmak istemiyorum.
Ya arkadaşım Allah aşkına bazıları da salaklığın suyunu çıkarıyor kusura bakma da yani. Birileri de eleştirsin, yargılasın yani.Nasıl yanlışlar düzelir yargılama eleştirme sataşma olmazsa? Sen bildiğinden eminsen ya da dediğim dedik çaldığım düdük tarzı cehalette ısrarcı bir insansan bırak eleştirsinler, zaten değişmezsin. Ha diğer türlü, kendini geliştirmiş, o olay üzerine çokça düşünmüş değişik yorumlar almış ve sonunda bir fikire varmışsan da bırak yine eleştirsinler, yargılasınlar, sana ne ki sen düşünceni incelikle oluşturduysan.Eleştiriden korkmayın bu kadar. Alaydan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?