- Konu Sahibi london2012
5 aydir filan takip ediyorum kadinlar kulubunu. Yararli konular, derdine derman bulmaya calisan kadinlar var. Adi ustunde zaten 'kadinlar kulubu' ama bakiyorum bazen super negatif, konuyla uzaktan ya da yakindan alakasi olmayan, empati kurmayan, tamamen konuyu acan kisiye saldirmak icin yorum yapan insanlar var. Once adminlere suc buldum kontrol yetersizliginden dolayi ama hayir suc adminlerde degilmis. Bugun su sozlukte yapilan yorumlara bakayim dedim. Burdaki bazi provakotorleri o zaman anladim. Eksi'ciler, inci'ciler ve bunun gibi sozluk yazarlari. Oncelikle burayi begenmeyebilirsin, burdaki konulari seviyesiz bulabilirsin, kendini cok zeki de sanabilirsin ama bu senin kimseyi asagilama hakkini vermez. Sirf bu niyetle gelip buraya uye oluyorsan senin kisiliginde sorun var demektir. Kendine bir ugras bul.
Ayrica zaten siz her hafta siyaset meydanini tartisiyorsunuz. Hafta sonu kitap ozeti cikartiyorsunuz. Macmis, arabaymis, Feriha Emir'e nerde nasil bakmis, hangi kizi nerde ne kadar kolay gotururum, ozet gec ve daha burda soylemeyecegim bir suru sey cok elit sandiginiz sozluklerde yazili degil. Ozet geciyorum; isinize bakin o da yoksa duvara bakin.
Ayrica zaten siz her hafta siyaset meydanini tartisiyorsunuz. Hafta sonu kitap ozeti cikartiyorsunuz. Macmis, arabaymis, Feriha Emir'e nerde nasil bakmis, hangi kizi nerde ne kadar kolay gotururum, ozet gec ve daha burda soylemeyecegim bir suru sey cok elit sandiginiz sozluklerde yazili degil. Ozet geciyorum; isinize bakin o da yoksa duvara bakin.