• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eksiklik.

onları kaybetmedin aslında
dualarının hepsini duyacaklarına inanıyorum
o yüzden yerinde olsam hep onlar için dua ederim..
kavuşursunuz dilerim vakti olunca cennette ..üzülmesen keşke :KK43:

Canım benim ya çok tatlısın Hoppa
Maalesef kaybettim, bu gerçek değişmiyor ve hayatım boyunca yokluklarını çok gördüm, çok hissettim. Neredeyse ömrümce ölüm gördüm, kuzenim vardı çok severdim o öldü derken diğerleri.. Yakın zamanda nenem ve amcam. Bir de hep feci şekilde can verdiler. En çok acıtan da o..
Rabbim güzel ölüm nasip etsin. Üzülmüyorum, giden gitti ama keşke kalanlara bir şey olmasa. :cry:
Neyse cognitive'in konusunu meşgul etmek istemem... :KK5:

Başın sağolsun Bilgece. Ne denir ki, ölüm olmasın derler ya gerisi gerçekten boş. Ama biz yalan dünyada sevdiklerin gerçek dünyadalar şu an. Bak burdan kaç kişi okudu ve andı babanı, abini... Kaybetmedin onları, bekliyorlar işte sevdiklerimiz bizi oralarda.

Allah razı olsun Yasemincim. Sağolasın.
Onlar iyi insanlardı. Babam gerçekten çok iyiydi, onun sayesinde hala bize saygıyla bakıp eğiliyorlar, x'in kızları diyorlar. Allah onlardan razı olsun. Mekanları cennet olsun inşallah...

Canım benim ya çok tatlısın Hoppa
Maalesef kaybettim, bu gerçek değişmiyor ve hayatım boyunca yokluklarını çok gördüm, çok hissettim. Neredeyse ömrümce ölüm gördüm, kuzenim vardı çok severdim o öldü derken diğerleri.. Yakın zamanda nenem ve amcam. Bir de hep feci şekilde can verdiler. En çok acıtan da o..
Rabbim güzel ölüm nasip etsin. Üzülmüyorum, giden gitti ama keşke kalanlara bir şey olmasa. :cry:
Neyse cognitive'in konusunu meşgul etmek istemem... :KK5:
Sen de çok tatlısın ...Allah rahmet eylesin hepsine...

Bulduğun her köşede, gecenin bir köründe kaldırımda, vapurda otobüste en arka koltuğa geçip ağlama... Değersizlik hissinin içinde debelenme... Hiçbir zaman seni sevmediklerini, birlikte vakit geçirmekten hoşlanmadıklarını bildiğin arkadaşlar...Uzaklaşma...Canının yanması... Aptal ve beceriksiz gibi hissetme...Yaşam motivasyonunu kaybetme... Yaşadığın travmanın bütün güzel ve mutlu anıları anlamsızlaştırması...Anlamsızlık hissi ve hiçbir şeye içten, samimi bir duyguyla bağlanamama... Travmanı en yakın arkadaşına bile yüzüne bakınca hatırlatmaması için anlatmama...Anlatamamadan dolayı bana kocaman sarılıp "hepsi geçecek biliyorsun" diyen birilerinin eksikliği... Bütün yaşamın boyunca hep eksik ve mutsuz kalacağını bilmenin acısı...Bütün bu olumsuzlukları alaycılıkla kapatmaya çalışma...
Sadece bir genç kızın hayatında olan olağan şeyleri yaşayabilseydim ve bunu yapmaya çalışmak bana zor gelmeseydi... Daha güçlü bir karakterim olsaydı net ve emin ve kendine acımayan. Ama zor. Debelenip duruyorum sadece.
Senin konundan da bahsetmek istiyorumm kızkardeşim
seninle vakit geçirmeyenlerle vakit geçirme sen de mahrum et kendinden onları madem öyle...
kendimden örnek vereceğim net şekilde sakın bir ucunu dahi yanlış anlamazsın dilerim
ben genelde arkadaşı çok olan bir insanım ama bir gün bir geziye katıldım tek başıma Muğla'daydı gezi işte
10 gün mü 15 gün mü neydi yani hayatımda bu kadar insanlarla iletişim kurmakta zorlandığımı hatırlamıyorum
çok farklılardı
ben daha önce farketmemiştim ama ortamda kafa dengi denilen bir olay var o bahsettiğin arkadaşlar senin kafa dengin değiller
ya bu ortam meselesi o yüzden denk gelirsen süper denk gelemezsen işte olmuyor sıkma canını seni sevmiyorlarsa onlar değer bilmiyor demektir
çünkü normalde kendini seven insan bence diğer insanlara da kucak açaabilir ancak...
bütün yaşamın boyunca hep eksik zaten olacaksın çünkü hepimiz öyleyiz hiç kusursuz değiliz olamayız da insan olmamızın doğası o...elimizden bir şey gelmez ama eksiklerimizi kendi ellerimizle kapatabiliyorsak kapatırız en fazla ya da önemsemeyiz onlara yoğunlaşmayıp güzel şeylere yoğunlaşırız.
Bilmiyorum bu hayat öyle ya da böyle geçiyor inancın nasıl bilemem ama mümkün olduğunca kendi ahlak ya da din sınırların dahilinde tadını almaya bakmak en güzeli :)

Üzülme, herkes zamanında çok büyük tramvalar geçirmiştir ama bu tramvanın hayatımıza engel olup olmamasını sağlamak bizim elimizde..
Ben de geçirdim, babamı kaybettim iş kazasında hemen 6 ay sonra da yine iş kazasında abimi. sonra dedemi sonra sonra sonra diye devam etti.
Herkes 2015in gelişine sevinirken ben sevinemiyorum, çok korkuyorum, annem 1 yaş daha yaşlanıyor, sevdiklerim yaşlanıyor ya bir şey olursa diyorum. Çok korkuyorum. Ama yapabileceğim bir şey de yok. Her gün dua edebiliyorum sadece. Allahım onların acısını bana göstermesin. Her gece eşim uyuyunca bakıp ağlıyorum ya ona bir şey olursa diye. Aslında hep gülen bir insanım ama galiba kaybetme korkusu hiç peşimi bırakmayacak...
Bu yaşanılacak en feci duygu...
Bu arada ben de derdimi döktüm galiba..

Yaşadığın ölüm acıları için çok üzgünüm, kendi acımla belki kıyaslamayacak kadar zor seninki. Ne güzel annen var, eşin var uzun uzun yıllar birlikte olursunuz umarım Bilgece, teselli değil içten bir dilek.

kimse seni bilmiyor
kimse seni yadırgayamaz tanımıyor
ve buradaki sana destek tamamıyla saf duygularla o yüzden ...bence paylaş kardeşim seni seviyoruz
dinlemek isteriz:)

Çok teşekkür ederim, biliyorum destek olacağınızı sadece hazır değilim galiba anlatmaya dediğim gibi bunu bile paylaşmak çok zor oldu, hatta biraz pişmanlık bile var. O yüzden belki ilerde...

Yaşadığın ölüm acıları için çok üzgünüm, kendi acımla belki kıyaslamayacak kadar zor seninki. Ne güzel annen var, eşin var uzun uzun yıllar birlikte olursunuz umarım Bilgece, teselli değil içten bir dilek.

Çok teşekkür ederim, biliyorum destek olacağınızı sadece hazır değilim galiba anlatmaya dediğim gibi bunu bile paylaşmak çok zor oldu, hatta biraz pişmanlık bile var. O yüzden belki ilerde...

Sağol canım. Sen de hayatın boyunca mutlu ol. Eğer bir gün anlatmak istersen burdayız. Her zaman seni dinleriz

Canım...Yalnızlık ömur boyu...Boşver sen takma hıcbırını..Senden baska dost yok sana,buyudukce ogreneceksın ..Henuz cok gencsın..Uzulme sakın..

Back
X