Sizi çok iyi anlıyorum mesela ben az önce yaşadığım bir olayı anlatacağım
Çarşıda gezerken hiç sebepsiz bir anda bir fazla atım hissettim onun sonrasında aynı böyle spor yapmışım da hamlasına sol kolum sol bacagima kadar bir ağrı bir sızı hissettim onun peşinden boğazımda bir yanma oluşuyor sanki naneli bir sakız Yemişim gibi bir his bırakıyor boğazımda ve göğüs bölgemde tam anlamıyla değil ama daha çok boğazda müthiş ben de korku ve panik yaratıyor
Dün sabah da yaşadım aynısını sonrasında sol tarafımda sol bacağımda kolumda ve üst kalçamda Hamlarcasına bir ağrı kalıyor o esnada kolumu ve bacağımı gerem masaj yapmam ovalama gerekiyor ki anca rahatlayayım anlamadığım benim de şu kendimde böyle bir ekstrasistol oluştuğunda kas ağrısına benzer bir şekilde bir ağrı yaşıyorum birkaç dakika sürüyor ve sonrasında geçiyor sinir sıkışması gibi
Sizin buna benzer şikayetleriniz oluyor mu hiç fazla atım duyduktan sonra kalbinizde
Dediğim gibi ben de daha yeni 15 gün önce 24 saat holter taktırdım o zaman da bu şikayetim bir kereye mahsus oluştu ama doktor herhangi bir tehlike herhangi bir hastalığa dayalı bulguya rastlamadı
Şimdi Temmuzda ultrasonografim var ayrıca eforlu bisiklet kullanacağım her sene rutin olarak kontrole gidiyorum zaten