Bazen sevmek azad etmek galiba cinsim...
Bir insani o kadar seversinki onun mutlulugu icin onun gelecegi icin bari onun hayatta huzur bulabilmesi icin o insani birakman gerek, azad etmen gerek...kendin mutsuz olmayi, özlemeyi, hasretin tüm yükünü omuzlamayi göze alip, git demen gerek...kalbin parca parcada olsa ellerini birakman gerek..onun icin onun iyligi icin, seni kötüde bilse arkani dönmemen gerek...:çok üzgünüm:
Sevgi egoist birseydir aslinda, severek ayrilan bir insan bu egoistligi asiyor iste...kendini ve kendi sevgisini özlemini düsünmeden, sevdigi insanin mutlulugnu düsünüyor...zor olsa gerek...Laale en zorunu yapti bencede, her insanin yapacagi birsey degil bu..a.s
imzamı atıyorum gülsümcüm sultancım...
Aynen öyle Gülsümcüm aynen...
Şu anda acısı çok taze eşimin,belki tüm gözyaşları bundan..
Ama eminim ki bir zaman sonra o da kendi ailesine uygun bir eş bulduğunda doğru bir karar verdiğimizi görecek..
Ben ona dönerek hem onu hem kendimi hem de ailelerimizi daha fazla mutsuz edemem..
Böyle bir hakkım yok ki..
sana özelden yazmıştım canım, boşandıktan sonra iyice belli olmuştu zaten asla bir arada yürüyemeyeceği bizde de, ite kaka yürütmenin iki genç insanın hayatına ne gibi faydası olacaktı, ya da hayat bu kadar değersiz miydi, mutsuz harcanacak kadar...
Çok teşekkür ederim arkadaşım..
İnan ki biranda vermedim bu kararı..
Herşey bir yana,kendi sağlığımdan oldum..
Bu kadarı fazla dedim sadece..
bana bir söz söylemişlerdi: bir organ kangren olursa kesip atıp gerek, yoksa bütün vücuda yayılır. bana bu sözü söyleyen genç çifte (o zamanlar 30 yaşlarında falandılar) yeniden buradan teşekkürlerimi yolluyorum. boşanma kararını hızlandırmamdaki altın cümledir.
Belki de onlar haklıydı be arkadaşım..
Onlara uygun değildim gerçekten..
Düşündükçe hep başka konulara sarıyorum..
ah be laalem, bu sözlerin beni bitiriyor, sana daha önce bahsettiğim, hani senin hakkında ilk fikir sahibi olduğum

Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir. (Oscar Wilde)
LAALECİMM
insanlarr çoğu zamann nankörlüklee karşılarr
çevremizdekilerinn nutukk atarkenn söyledikleri vardırr yaa aa kötü günde olmacazda ne zamann birbirimizin yanında olcazz deyiptee sonradann dımdızlakk ortadaa bıraktıkları gibi
ben artıkk şuna eminimkii
birindenn nankörlükk görürsemm buna sebepp olann benimdir die düşünüyorumm
çünküü
süreklii veriyosun süreklii fedakarlıkk yapıyorsunn
istemeyee kalkıncadaa kötü sen oluyosunn
ne ekersenn onu biçmiyosun aslındaa
insanlarıı taşırsınn bigün indirmekk isteyincede kötüü olursunn
en büyükk kötülüğüü biz yapıyoruzz bize
annatmakk istediğimi annatabildimmi bilmiyorumm
o kadar iyi anlatmışsın ki...