Bu hafta işim bitiyor kategori bitiyorKatılma daha iyi,yoğunum deyip duruyorsun zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta işim bitiyor kategori bitiyorKatılma daha iyi,yoğunum deyip duruyorsun zaten![]()
Bence yapmasını bilmiyorBence açarda, naz yapıyor haspam![]()
Estağfirullah ,bilakis memnun olurum :/).aeben konumu sabote ettiniz diye bizi kovmasın![]()
Son zamanlarda ben bi ortama girince böyle oluyorEstağfirullah ,bilakis memnun olurum :/).
Sağol bulcamEline sağlık başarılar.
Şeytan seni çağırıyoorŞeytan diyor kalk baklava aç görsünler ama neyse ki ben şeytana uymuyorum,uslu uslu oturuyorum![]()
Bu sefer uyabilirsinŞeytan diyor kalk baklava aç görsünler ama neyse ki ben şeytana uymuyorum,uslu uslu oturuyorum![]()
Bu sözünü bilinmeyenfx okumasın,hemen siyasete çekerBu sefer uyabilirsin
Bu saatte yapamazsın zaten![]()
Zeynep senin burcun ne bacım . Ay eşin çok sanşlı ne güzel şen şakraksınŞeytan diyor kalk baklava aç görsünler ama neyse ki ben şeytana uymuyorum,uslu uslu oturuyorum![]()
Tatlı bitene kadar buradayızEstağfirullah ,bilakis memnun olurum :/).
Tatlıyı ne zaman yapacaksınBu sözünü bilinmeyenfx okumasın,hemen siyasete çeker![]()
Balık burcuyum,duygusal olmam gerekiyordu ama bir şeyler yanlış gitti herhaldeZeynep senin burcun ne bacım . Ay eşin çok sanşlı ne güzel şen şakraksın![]()
Bizim senin peşini bırakmamız imkansızBalık burcuyum,duygusal olmam gerekiyordu ama bir şeyler yanlış gitti herhaldeburçlar hakkında soracağın birşey varsa bilinmeyenfx usta bu konularda ,buradayken sor(bu sayede peşimi bırakırlar)
![]()
Kızıımm elimden çekeceğin var seninBu sözünü bilinmeyenfx okumasın,hemen siyasete çeker![]()
Senin yakanı ne siyasette ne yemekte bırakmamBalık burcuyum,duygusal olmam gerekiyordu ama bir şeyler yanlış gitti herhaldeburçlar hakkında soracağın birşey varsa bilinmeyenfx usta bu konularda ,buradayken sor(bu sayede peşimi bırakırlar)
![]()
2 gündür saz arkadaşlarınla beraberdin ,yüzüme bile bakmıyordun,şimdi mi aklına geldimSenin yakanı ne siyasette ne yemekte bırakmam![]()
Kızıımm siyasette sana bulaşmam, bak kıymetini bil..2 gündür saz arkadaşlarınla beraberdin ,yüzüme bile bakmıyordun,şimdi mi aklına geldim![]()