- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Kavgada denmez kız amanınnnn . deynepppDoğru diyorsun, yumurta bile kiramiyor kaldı ki baklava diyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavgada denmez kız amanınnnn . deynepppDoğru diyorsun, yumurta bile kiramiyor kaldı ki baklava diyoruz![]()
Çok teşekkür ederimEllerine saglik..cok guzel gorunuyor sunum da super olmus..becerikli insanin hali baska![]()
Pasaklı karıyam vesselam onlarda ortalıkta kalmış ne yapayım nur kurdela takma didiBen farkettim zaten de,hevesini kırmayayım dedim.Sadece ceviz çöplerini toplamamasını eleştirdim![]()
Bisiklet koymuş da nur kurdele koyma dedi diyor. Hiç yakıştıramadım ablamPasaklı karıyam vesselam onlarda ortalıkta kalmış ne yapayım nur kurdela takma didi![]()
Yorumlarınız beni çok mutlu etti arkadaşlar . Teşekkür ederimaeben canım baklavan harika gözüküyor,sunum zaten çok güzel,şaşırdım kaldım vallahiYarışmada başarılar dilerim.
Söz verdim nailem , nevraya el açması baklavada olsun diye o kadar baskı yaptıkBisiklet koymuş da nur kurdele koyma dedi diyor. Hiç yakıştıramadım ablamkız ablam cidden usenmeyip yaptın ya helal olsun
![]()
Teşekkür ederim derin , aynı dilekler bizdende sana , eline sağlık canımVay canına muhteşem
Ellerinize, emeğinize sağlık.
Yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkür ederim derin , aynı dilekler bizdende sana , eline sağlık canım![]()
günlüğümde yazıyorum, sizde gelmez olunca bıraktım takibiSağolasın saraycam ...
Ah bide serbest olsada yiyebilsek.
Nerelerdesin kayboldun yine.
Ankaray'a geldiğinde uğra hülyamAyıp ama kardeşim bu kadar güzel baklava mı olurbende istiyoruuuum
![]()
Saraycam hülya ve yasoda döndü yuvaya hadi sende gelgünlüğümde yazıyorum, sizde gelmez olunca bıraktım takibi![]()
Teşekkürler yagmurun kızı . Anne eli değdinaptın sen böyle bacım yaaa
annemın baklavası geldi hemen aklıma
ellerine sağlık canım görüntü zaten süperr
yarışmada başarılarr![]()
Keşkeeee..Aebenim ben hayatımda hazır yufkayla bile baklava yapmadım emeğine saygım sonsuz..Ankaray'a geldiğinde uğra hülyam.
Sende sağolTeşekür ederim canım ..
sağolasın firdevs.![]()
Teşekkürler vuslatEllerinize sağlık, çok lezzetli görünüyor. Sunum da çok şık...
Başarılar dilerim:)