El avuc içi ve ayak tabanı yanması, iltihaplı romatizma olabilirmi ?

hayatinisigi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
89
11
3
26
Mrb kızlar son zamanlarda el bileklerime parmaklarıma ayaklarıma giren kramplar vardı sonra yanma basladı ayak tabanımda bazen ağrıyor bazen yanıyor bazen geçiyor sonra tekrar geliyor el yanması çok sık yasamıyorum ama ayaklarım akşam olunca baya yanıyor sebebi ne olabilir romatizma felanmı hangi doktora gitmeliyim 1 ay önce crp vermiştim bişey yoktu enfkesiyonmu var desem

Kramp magnezyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum yanmada şekerden kaynaklı olabilir dahiliyeye muayene olmanız gerekir.
Magnezyum eksikliği varmı pek bilmiyorum ama D vitaminim baya düsük 6 çıktı. Demir depolarımda düsmüs. Dahiliye yeni gittim 2 gündür vitamin hapı felan kullanıyorum kramplar az da olsa azaldı ama akşam olunca yanma baslıyor neyin nesi anlamıyorum 1 ay önce homoglin baktırdım bişey yoktu şeker de yok kan tahlilinde normal çıkıyo herşey gizli şekerede baktırdım

Mrb kızlar son zamanlarda el bileklerime parmaklarıma ayaklarıma giren kramplar vardı sonra yanma basladı ayak tabanımda bazen ağrıyor bazen yanıyor bazen geçiyor sonra tekrar geliyor el yanması çok sık yasamıyorum ama ayaklarım akşam olunca baya yanıyor sebebi ne olabilir romatizma felanmı hangi doktora gitmeliyim 1 ay önce crp vermiştim bişey yoktu enfkesiyonmu var desem
Ayak yanması geceleri özellikle.. şeker hastalığı olabilir..kan degerlerinize bir baktırın lütfen..

Back
X