EL AYAK BAKIMI/MASAJ/ SERT VE KURU ELLER İÇİN
1 litre sıcak su
1 tatlı kaşığı soda
1 tatlı kaşığı karbonat
Malzemeler karıştırılır eller bu karışımda bekletilir ve masaj yapılır.
TERLEME İÇİN
1 bardak su
1 bardak alkol
Su ve alkol karışımlı sıvıya eller batırılıp çıkarılır.
EL AYAK BAKIMI PÜF NOKTALARI(benim uyguladığım sonuç veren çözümler)
Eller günde birkaç defa yumuşak sabunla ve bol temiz suyla yıkanmalı kurulandıktan sonra iyice kremlenmelidir.
Haftada 12 defa ellere-ayaklara çok yağlı kremle masaj yapılmalıdır. (Zeytinyağıda olabilir)
Limon tırnakları temizleyip renkleri açar ancak limon suyu cildi kuruttuğu için daha sonra krem sürülmelidir.
Yumuşak tırnakların en büyük düşmanı sudur. Bulaşık yıkarken mutlaka eldiven kullanılmalıdır.
Islak ojeleri kurutmanın en kolay yolu elleri buzlu suya sokup çıkarmaktır.
Tırnaklardan mürekkep lekesi gibi lekeleri çıkarmak için kullanılmayan diş fırçasına alınacak biraz macunla tırnaklar fırçalanır. Leke çıkacaktır.
Arada bir ellerinize-ayaklarınıza kalın tabaka halinde krem, vazelin sürün pamuklu eldiven takıp yatın. Uyumakta biraz zorlanabilirsiniz. Ama sabah kalktığınızda elleriniz-ayaklarınız çok bakımlı olacaktır. Daha etkili sonuç içinse içine aspirin ezebilirsiniz ayaklarım içinde uyguluyorum ben)
Ellerimi seviyorummm:asigim:
1 litre sıcak su
1 tatlı kaşığı soda
1 tatlı kaşığı karbonat
Malzemeler karıştırılır eller bu karışımda bekletilir ve masaj yapılır.
TERLEME İÇİN
1 bardak su
1 bardak alkol
Su ve alkol karışımlı sıvıya eller batırılıp çıkarılır.

EL AYAK BAKIMI PÜF NOKTALARI(benim uyguladığım sonuç veren çözümler)
Eller günde birkaç defa yumuşak sabunla ve bol temiz suyla yıkanmalı kurulandıktan sonra iyice kremlenmelidir.
Haftada 12 defa ellere-ayaklara çok yağlı kremle masaj yapılmalıdır. (Zeytinyağıda olabilir)
Limon tırnakları temizleyip renkleri açar ancak limon suyu cildi kuruttuğu için daha sonra krem sürülmelidir.
Yumuşak tırnakların en büyük düşmanı sudur. Bulaşık yıkarken mutlaka eldiven kullanılmalıdır.
Islak ojeleri kurutmanın en kolay yolu elleri buzlu suya sokup çıkarmaktır.
Tırnaklardan mürekkep lekesi gibi lekeleri çıkarmak için kullanılmayan diş fırçasına alınacak biraz macunla tırnaklar fırçalanır. Leke çıkacaktır.
Arada bir ellerinize-ayaklarınıza kalın tabaka halinde krem, vazelin sürün pamuklu eldiven takıp yatın. Uyumakta biraz zorlanabilirsiniz. Ama sabah kalktığınızda elleriniz-ayaklarınız çok bakımlı olacaktır. Daha etkili sonuç içinse içine aspirin ezebilirsiniz ayaklarım içinde uyguluyorum ben)
Ellerimi seviyorummm:asigim: