Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizlerin yardimina ihtiyacım var
el blenderi almam lazim acil
ama karar veremiyorum bütçe sınırsız yeterki en iyisini bulayim
bu arada yurtdisindayim arzum falan olmaz
kenwood Philips yada braun düşünüyorum
hadi kızlar fikirler lütfen
Verilen fikirler bana da yardımcı olacak bir aydir erteliyorum blender alma isini söyle kullanışlı iyi bisey dusunuyorummm...lingen ciimmm arnica orbital mix sete bi bak birde arzum ar-161 soprano blender setlerini begendim ben netten arastirmistim ama yine de kararsız kaldım
Verilen fikirler bana da yardımcı olacak bir aydir erteliyorum blender alma isini söyle kullanışlı iyi bisey dusunuyorummm...lingen ciimmm arnica orbital mix sete bi bak birde arzum ar-161 soprano blender setlerini begendim ben netten arastirmistim ama yine de kararsız kaldım
merhaba, ben de çok araştırmıştım ama blender ile kalma bence, çünkü setler çok daha iyi ben arzum ar 161 soprano'yu aldım, çok kullanışlı hem robot gibi 2 bıçagı var, hem doğrayıcı hem blender hem de mixer, gücü de çok iyi, turbo tuşu var hızlı karıştırmak için.
kesinlikle tavsiye ederim. 5'i bir yerde :)
Ben Fakir MOTTO Blender Seti aldım çeyizime philips bulamadım fakir de iyi sonuçta en kullanışlı bu olsa gerek çünkü annem büyük aldı hiç kullanmıyoruz bile en ideali bana göre bu model :)
valla ben braun multiquick 7 MQ745 ismarladim 10 güne kadar gelcek
gecen hafta bosch msm7800 ismarladim fakat begenmedim geri yolladim almak isteyenlere belirteyim cok parcali ama kullanimi pek iyi değil
braun cok daha fonksiyonel
umarım pişman olmam
elime geçince fikirlerimi yazarım