el boş ,kalp boş

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Neşeli ,tatlı ,gözleri gülen ben gittim somurtkan ,agresif ben geldim.Kendimden sıkıldım artık.
Evde oturduğum halde kendimi hep yorgun hissediyorum.Birşey yapmak gelmiyor içimden aslında sıraya koymam gereken şeyler var ama içimden gelmiyor umutsuzum
Bazen karnım aç olsa bile kalkıp yemiyorum
Beni oylıcak ne biri var hayatımda ya da bir iş
İş için çok çabalıyorum ama ama ama ne yapacağımı şaşırdım kahroluyourm
İşi geçtim sevgilim de yok çünkü ortam yok
Kuzenlerim çiftlenmeye başladı ,arkadaşlarım da kendimi iyicene kötü hissetmeye başladım.Mutsuzum ,somurtkanım.
Nasıl düzelicek herşey napıcam ben çöp gibi hissediyorum kendimi varile atasım var çöküşteyim iyicene

yanlızlığınıza kapılmayın..depresyona girmiş yada girmek üzere olabilirsiniz..oturduğunuz yerden kısmette gelmez,işte..günde en az 1 saatlik dışarıya çıkın,yürüyüş yapın.kurslara kayıt olun.sosyal aktivitelerde bulunun..sıraya koyduğunuz işleri bekletmeyin yerine getirmek için çaba göstrin.. gençsiniz,böyle güzel zamanlarınız tekrar geri gelmeyecek...ileride yeterince evde kapalı kalacaksınız..kendi çöküşünüze izin vermeyin..

Halk eğitime yazılabildim ama ordada yaş seviyesi çok yüksek ya da küçük...
Kpss gitmem gerekiyo artık babam gönderemem diyor...
Cebimde 5-10 tl kalakaldım.
Babam çok düzenli otrup kalkmam hep eleştiri
Evde birşeyler yapamk isityorum sınavlar için ama morel bozukluğundan :???
En çok ta gençliğime üzülüyorum geçen sene mezun oldun 1 sene gene eğitiml euğraştım ama şimdi bitti hepsi
İş başvurularındaki umutsuzluk ,işe giren arkadaşlarımın torpilin yok mu diye gülmesi ???

Zaman zaman böyle olur insan ve sonra geçer
Sonsuz bir mutluluk kaynağı yok çünkü dünyada :)
Sabret düzelirsin

Bence acilen bir uğraş bulun. İş olur, eğitim olur, yükseklisans gibi mesela. Hem ortamınız olur hem de kafanızı başka şeylere takmazsınız.
Kendinize bir amaç edinin.
Bu süreçler çok zordur ama biraz çabayla üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorum.

canım az önce y.lisans konunu okudum sonra buraya geldim sen zaten derdim vara yazmışsın be güzelim ya ben şaka yaptım ama gerçek olmuş üzüldüm:44luyor öyle canım hepimizde bıkkınlık boşvermişlik ama mecburuz yani ayaklarımızın üstünde durmak için çabalamaya bunca yıl boşuna mı okudun evet atanmak çok zor evet hayat çok zor ama yapanlar nasıl yapıyorlar, çaresizliklerini motivasyona dönüştürerek bu işin altından kalkıyorlar sende kendi çaresizliğini kendi elinle çareye çevir ve umutsuzluğa kapılma çünkü herkesin hayatta endişeleri var inan bitmiyor bitmicek geçenlerde bir arkadaş atandığını atanmadan önce çok dualar ettiğini söylüyordu atandığının haftasında gittiği il ile ilgili dertlerini saydı, kendi de dedi zaten ben böyle der miydim atanmak tek hayalimdi diye ama deniliyor işte yani evet işsiz olmak zor bir süreç ama işe sahip olduğunda da başka türlü streslerimiz olucak bu şekilde düşünürsen yalnız olmadığını daha net anlarsın canımve dua et kendinle birlikte senin durumunda olan hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…