Kekler - Pastalar el emeği butik pastalarım

5749.jpg

5764.jpg

5768.jpg

şeker hamuru hep vardı ama şu son senelerde çok yaygınlaştı butik pastacılık nedense
baklava börek yapmaktan bıktı sanırım türk kadını :1:
maşallah çok güzel olmuş yaptıklarınız ellerinize sağlık
hamurları hazır renklendirmiş alıyorsunuz sanırım?
alabileceğim internet sitesi ya da mağaza dükkan vs tavsiye etmeniz mümkün mü buradan ya da özelden?

arkadaşım ellerine sağlık harika olmuş çok titiz çalışmışsın bende elimden geldiği kadar yapıyorum butik pasta ve kurabiye gerçi herkes yapıyor artık okadar çok kalıp malzeme vs. varki ama sen çok titiz çalışmışsın ellerine sağlık hamur çatlamamış değişik modeller var herkeste olmayanlar

çok güzeller ya.nasıl yaptın.insan bi pastanın tarifini yazmazmı şekilleriyle beraber.aşama aşama.eline sağlık

eline sağlık hepsi çok güzel :D:D acaba kursa mı gittin yoksa kendin mi öğrendin

aah aah bende bi zamanlar böle pasta kursuna gitmek istemiştim :31: hatta annem aşçılık okumamı istemişti lise de :1: çok leziz görünüyolar ellerine sağlık :56:

pastalarin cok guzel canim cok beceriklisin bu arada dikkatimi cekti pastalarin uzerindeki desenleri nasil Yapiyorsun cok merak ettim su 2inci pastanda mesela gömlekli olanda????

Son düzenleme:
Emeginee saglık canımm
Canım pasta çekti vallahii çok güzel görünüyorlarrr:27:

Back
X