el emeklerim

arkadaşlar kimse beğenmedimi örgülerimi o kadarmı kötü ya ..

hepsi birbirinden güzel olmuş maşallah :) eline sağlık.. beceriklisin belli :) kızın çok şanslı birbirinden güzel cicileri oluyodur

Hepsi birbirinden güzel.. :) Hiç beceremem böyle seyleri hep heves etmisimdir.. Ellerin dert görmesin.. Kizin çok sansli artik ne isterse örersin ona :97:

emeğinize sağlık hepsi birbirinden güzel

Hepsi birbirinden güzel.. :) Hiç beceremem böyle seyleri hep heves etmisimdir.. Ellerin dert görmesin.. Kizin çok sansli artik ne isterse örersin ona :97:

teşekkür ederim kızlar kızıma siparişlerden fırsat buldukça yapıyorum..

ıvan arkadaşım bende bilmiyodum yapa söke öğrendim ama yanında bilen biride olacak..

teşekkür ederim kızlar kızıma siparişlerden fırsat buldukça yapıyorum..

ıvan arkadaşım bende bilmiyodum yapa söke öğrendim ama yanında bilen biride olacak..

Allah isini rast getirsin Bende o sabir yok az bisey yamuk oldugunda sil bastan söküyorum yanimdakinede kizmaya basliyorum
Sana Allah kolaylik versin cnm..

çok tatlılar yaa :) ellerine sağlık :)

Allah isini rast getirsin Bende o sabir yok az bisey yamuk oldugunda sil bastan söküyorum yanimdakinede kizmaya basliyorum
Sana Allah kolaylik versin cnm..

sağol canım bende çok söktüm ama yapa söke öğrendim sabrın yoksa işin zor canım sabır isteyen bişey inşallah sende birgün sökmeden tamamlarsın..

vooovv bayıldım ben çok güzeller ellerine sağlık canım.

çok tatlılar yaa :) ellerine sağlık :)

vooovv bayıldım ben çok güzeller ellerine sağlık canım.

çook güzeller,ellerinize sağlık,insanın bir şeyler üretebilmesi çok güzel.

çok ciciler. eline sağlık :)

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar yapması bazen yorucu olsada çok zevkli ve bana terapi gibi geliyo
bişeyler üretmek gerçekten çok güzel bir hobi..

dün akşam başlayıp geç saatte bitirdiğim patiğim sahibi güle güle giysin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…