el ile gebelik testi sonuc alanlar

Nekadarcilekbirhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
2.442
1.809
133
35
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina girişe yakın bi yerde sert bisey gelirse(burun ucu sertliğinde) bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa ya da rahmi yukarda ama dudak kıvamında bişeye (rahim ağzı -serviks ) dokunuyorsa hamile demekmis...

deneyen var mı merak ediyorum ya da deneyip görelim hadi :KK39::KK39:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konu 7 yıl önce açılmış ama toplam 58 sayfası olan bi konuydu üşenmedim hepsini okudum çok fazla hamilr oldugunu öğrenen kadar adetinin de geleceğini tahmin eden gördüm.. Tamam şuan ki teknolojide bunu yapmak ne kadar doğru onu tartışamam ama test yapıp negatifi görmekten daha az üzüleceğimize de eminim.. ayrıca ilişkiye girerken rahme ne kadar zarar veriyosanız bu yöntem içinde aynısı geçerli ilişki de zarar gelmiiyosa hiç bi şekilde parmakla da gelmez tabiki elinizi yıkayıp tırnağınızı kestikten sonra zorlamayıın da tabiki fazla :)

Benim bat 17si bekliyorum

adete kaç gün var canım? ya ben ilişkide sorun olmuyosa vajinal muayene de bişe olmuyosa bunda da olacağını sanmam canım
Aslında doğru yeri gelince bazı doktorlar elle muayene ediyorlarmış onu da aklıma getiriyorum bakalım adete daha cok var cnm 31 yada 1 gibi

Aslında doğru yeri gelince bazı doktorlar elle muayene ediyorlarmış onu da aklıma getiriyorum bakalım adete daha cok var cnm 31 yada 1 gibi
yumurtlama zamanına girmek üzeresin ozaman iyi değerlendir canım..
bu ara da yumurtlama zamanı da tespit ediliyo bu yöntemle eğerki cook yukarda dokunduğun şey bide yumuşacık olunca yumurtlama zamanı oluyo :)

yumurtlama zamanına girmek üzeresin ozaman iyi değerlendir canım..
bu ara da yumurtlama zamanı da tespit ediliyo bu yöntemle eğerki cook yukarda dokunduğun şey bide yumuşacık olunca yumurtlama zamanı oluyo :)
Nasıl yani elle muayene edince ele yumuşak birşey gelince ve de yukarı da olunca yumurtlama zamanı mı oluyor o zmn ilk işim kendimi muayene etmek ve değerlendirmek cok sagol cnm :)

zaten bi kendimizi parmaklamadığımız kalmıştı. :KK70:
düşündüm ben de bi bu eksikti dedim içim el vermedi denedim :KK70::KK70: biz ki idrara limon sıkanı mı dersin, karbonat testi mi dersin, kanlı idrar testi mi dersin neler neler görmedik bu en azından tıp ta bi süre denenmiş bişe:KK70: kendimi avuturken ben :olamaz::KK48:

Nasıl yani elle muayene edince ele yumuşak birşey gelince ve de yukarı da olunca yumurtlama zamanı mı oluyor o zmn ilk işim kendimi muayene etmek ve değerlendirmek cok sagol cnm :)
canım cok kaygan ve yumuşak balon gbi bişe olacak elini çektiğinde akıntının uzamasından da anlarsın zaten

Back
X