• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el ile gebelik testi sonuc alanlar

"Eski bir konudan alıntıdır..."

slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina girişe yakın bi yerde sert bisey gelirse(burun ucu sertliğinde) bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa ya da rahmi yukarda ama dudak kıvamında bişeye (rahim ağzı -serviks ) dokunuyorsa hamile demekmis...

deneyen var mı merak ediyorum ya da deneyip görelim hadi :KK39::KK39:
Okumustum onun dedigini. Hamile degilken hamileyim sanip umutlanmistim ama alakasi yok bosuna prmak attiginizla kaliyosunuz :) suan hamileyim denemedim bile bidaha. 10gun bkleyip test ypmak dha mntikli :)

düşündüm ben de bi bu eksikti dedim içim el vermedi denedim :KK70::KK70: biz ki idrara limon sıkanı mı dersin, karbonat testi mi dersin, kanlı idrar testi mi dersin neler neler görmedik bu en azından tıp ta bi süre denenmiş bişe:KK70: kendimi avuturken ben :olamaz::KK48:

sonuç noldu peki :)

Aynen cnm ama insan herşeyi yapmak istiyor bi umut işte :)

valla bilemiyorum ya. hayır kendimden korkuyorum hazır başlamışken takılayım kendi kendime diyebilirim :)

birde bu muayeneyi yaparken eşinize yakalandığınızı düşünsenize :)
eskiden bir program vardı 1kadın1 erkek diye. orada zeynonun el ile göğüs muayenesi yaptığı bir bölüm vardı. şuan o canlanıyor gözümde :))

valla bilemiyorum ya. hayır kendimden korkuyorum hazır başlamışken takılayım kendi kendime diyebilirim :)

eskiden bir program vardı 1kadın1 erkek diye. orada zeynonun el ile göğüs muayenesi yaptığı bir bölüm vardı. şuan o canlanıyor gözümde :))
hahahaaaaaa gülme krizindeyim parmak muayenesi tecavüzse en son ondan zevk almaya bakacağızz orası kesin :KK70: eşine yakalanınca da sonunun kötü bitme ihtimali yok o durumun eşin de nasiplenir :KK48::KK48:

sonuç mu hamileyim diyor parmak testi :) :)

Hiç düşünmek bile istemiyorum cnm rezillik olur :):KK23::oops:

hahahaaaaaa gülme krizindeyim parmak muayenesi tecavüzse en son ondan zevk almaya bakacağızz orası kesin :KK70: eşine yakalanınca da sonunun kötü bitme ihtimali yok o durumun eşin de nasiplenir :KK48::KK48:

neyse iyi yanından bakalım. kanla idrar karıştırmaktansa bu zevkli bir test olabilir. eşime anlatsam sanırım ben test ederim seni gel bi der :D bugün çok güldüm bu forumda. ofisin kalanı kafayı yediğimi filan sanıyordur sanırım...

neyse iyi yanından bakalım. kanla idrar karıştırmaktansa bu zevkli bir test olabilir. eşime anlatsam sanırım ben test ederim seni gel bi der :KK70: bugün çok güldüm bu forumda. ofisin kalanı kafayı yediğimi filan sanıyordur sanırım...
adamları çocuk için kullanmıyoz mu sanki yumurtlama zamanım gel aşkım doktor şu gün dedi gel aşkım bi de bunu denesin hem bence başkasının denemesi daha mantıklı biz hissetmek istediğimiz gibi yorumlarız her şeyi cünkü biz kadınlar hafif şizofrenik şeyleriz ne de olsa :KK70::KK70:

adamları çocuk için kullanmıyoz mu sanki yumurtlama zamanım gel aşkım doktor şu gün dedi gel aşkım bi de bunu denesin hem bence başkasının denemesi daha mantıklı biz hissetmek istediğimiz gibi yorumlarız her şeyi cünkü biz kadınlar hafif şizofrenik şeyleriz ne de olsa :KK70::KK70:
Aynen ya:KK70:

bu arada şakası bir yana umarım hamilesindir Nekadarcilekbirhayat..

ama sen yinede hem bizim hemde kendi ruh sağlığının iyiliğin için birde kan testi yaptır :) yalnız testi yaptırırken kimseye kendimi parmakladım hamile çıktım deme. vallahi kapatırlar bizi bir yere topluca :D bizimde başımızı yakarsın :))

Back
X