- 4 Aralık 2010
- 3.577
- 6.477
- 358
- 35
İşte nefret degil. Bazen aşırı aşık bazen gözü hiç birseu görmeyen biri oluyorum. Biraz duygularım dengesizBu nefretle nasıl üç çocuk yapmış ona hayret ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte nefret degil. Bazen aşırı aşık bazen gözü hiç birseu görmeyen biri oluyorum. Biraz duygularım dengesizBu nefretle nasıl üç çocuk yapmış ona hayret ediyorum
O zaman biraz ayrı yaşamayı deneyebilirsiniz bu süreçte psikolojik destek alırsınız. Hem belki duygularınız netleşir.İşte nefret degil. Bazen aşırı aşık bazen gözü hiç birseu görmeyen biri oluyorum. Biraz duygularım dengesiz![]()
Sizi eşiniz bir yere aşırı sevdiği için hiç göndermiyor galina :)eşinizde sizi sevmiyor bence sizi rahat bırakmış gece kaça kardar kaldığınızı sorgulamıyor oda herşeyin farkında onunda yapacak birşeyi yok
İşte burda asıl suçlu konu sahibinin eşi neden katlanıyor hiç mi gurur olmaz bir insandaHa profilinizide sınırlamıssınız eğer tokat gibi mevzu yoksa eşinizin yerinde olsam şimdiye davayı açmıştım bile.
Siz sevgiyi biraz farklı anlamışsınız. Elbette eşi sevdiği için bir yerlere gönderiyordur ama merak ediyordur . Sizin eşiniz sizi umursamıyor bu evliliğe de sadece çocuklar için katlanıyordur. Bu arada bütün bu yaptıklarınıza rağmen eşiniz sizi arzuluyor muSizi eşiniz bir yere aşırı sevdiği için hiç göndermiyor galina :)
Adam haklı evet daha dikkatli olabilirdi ama çocuk işte bir anda olmuşMesela bugün çocuğun eli bir yere sıkıştı. Eşim dikkatsiz davrandığı için oldu. Ben de gayri ihtiyari ayy yavrum yaa diye bağırdım çocuk da daha çok aglmaya başladı. Eşime de dikkatli olsana bakışı attım. O da sen bağırdığın için korktu çocuk dedi. Ben de uzatma tamam dedim. Aramızda hiç bir sorun yoktu bu olaya kadar. Sonra o bozuldu bir kaç şey daha dedi. Ben de tamam uzatma dedim ya dedim. Şimdi tripcan oldu. Konuşuyoruz ama samimiyetsizbuna rağmen bir arkadaş aradı cafeye gidelim diye. Ben gidiyorum dedim çocuklari uyutmustum e git dedi. Gittim yeni eve girdim sayılır. Özür diledim. Ama artık özür istemiyorim saygı duyulmak istiyorum dedi
Şahsen bu konu beni de düşündürdü. Bu hiçbir yere göndermeme ebe kapatma mevzusu falan değil, adam nereye gittiğinizi kimle olduğunuzu sorgulsmıyor. Bence evden gitse de kafa dinlesem diye bekliyor insanları eleştireceğinize bi dönüp bakın bence kendinizeSizi eşiniz bir yere aşırı sevdiği için hiç göndermiyor galina :)
Merak etmesini gerektirecek ne var bır arkadaşımla kahve içmeye gittiğimde? Arayıp merak ettim ulaştın mi mi diyecek? Gittim geldim işte. Yoksa bugün büyük çocuk için alışverişe gittiğimde işten vakit ayırıp öğle arasıni birlikte geçirelim dedi. Sonrasında da yine bir kaç kez konuştuk. Sık boğaz edince çok sevilmiş olunmuyor.Siz sevgiyi biraz farklı anlamışsınız. Elbette eşi sevdiği için bir yerlere gönderiyordur ama merak ediyordur . Sizin eşiniz sizi umursamıyor bu evliliğe de sadece çocuklar için katlanıyordur. Bu arada bütün bu yaptıklarınıza rağmen eşiniz sizi arzuluyor mu
Bence eşide sevmiyor sadece çocuklar için susuyorAdam haklı evet daha dikkatli olabilirdi ama çocuk işte bir anda olmuş
Belli ki eşiniz sizi seviyor ama sevgide bir yere kadar diyebilir olan çocuklarıniza olur
Bugün gün içinde x geldi mi? Bayramdan sonra gelecekti diye sordu. Ben de dün geldi dedim. Bu akşamda x aradı eşimde yanımdaydi. Çağırdı. Ben de eşime gideyim mi dedim. Çocuklarım da uyumuştu. Git git dedi. Böyle ayrıntılı yazınca ne düşündürdü?Şahsen bu konu beni de düşündürdü. Bu hiçbir yere göndermeme ebe kapatma mevzusu falan değil, adam nereye gittiğinizi kimle olduğunuzu sorgulsmıyor. Bence evden gitse de kafa dinlesem diye bekliyor insanları eleştireceğinize bi dönüp bakın bence kendinize
Bunun sık boğaz etmeyle bir ilgisi yok insan sevdiğini özlediği için de merak eder sesini duymak ister. Tabi bu duygular size uzak olduğu için anlayamazsınızMerak etmesini gerektirecek ne var bır arkadaşımla kahve içmeye gittiğimde? Arayıp merak ettim ulaştın mi mi diyecek? Gittim geldim işte. Yoksa bugün büyük çocuk için alışverişe gittiğimde işten vakit ayırıp öğle arasıni birlikte geçirelim dedi. Sonrasında da yine bir kaç kez konuştuk. Sık boğaz edince çok sevilmiş olunmuyor.
OlabilirBence eşide sevmiyor sadece çocuklar için susuyor
Olabilir. Belki de öyledir. Ama sevmeyen insan gün içinde yaşadıklarımla ilgilenmez, sormazdi sanırım. Ya da benim sevdiğim şeyleri özenle almazdı gibi geliyor.Bence eşide sevmiyor sadece çocuklar için susuyor
Akşam 10 doğru çıkıp 12 ye doğru eve geldim. Sizinkiler saat başı arayıp seni seviyorum mu diyorBunun sık boğaz etmeyle bir ilgisi yok insan sevdiğini özlediği için de merak eder sesini duymak ister. Tabi bu duygular size uzak olduğu için anlayamazsınız
İyiki benim ki beni sevmiyormusBunun sık boğaz etmeyle bir ilgisi yok insan sevdiğini özlediği için de merak eder sesini duymak ister. Tabi bu duygular size uzak olduğu için anlayamazsınız
Hanımefendi farkındaysanız biz olayları sizin anlattığınız kadarıyla biliyoruz müneccim değiliz hiçbirimiz. Ayrıca hala fikrim değişmedi, insan merak eder geç saatte ben eşimin de dışarıda olmasını istemem bunun erkekle kadınla alakası yok.Bugün gün içinde x geldi mi? Bayramdan sonra gelecekti diye sordu. Ben de dün geldi dedim. Bu akşamda x aradı eşimde yanımdaydi. Çağırdı. Ben de eşime gideyim mi dedim. Çocuklarım da uyumuştu. Git git dedi. Böyle ayrıntılı yazınca ne düşündürdü?
Hadi ya desene adamda zerre gurur yokOlabilir. Belki de öyledir. Ama sevmeyen insan gün içinde yaşadıklarımla ilgilenmez, sormazdi sanırım. Ya da benim sevdiğim şeyleri özenle almazdı gibi geliyor.
Ben evli değilim ama hiç ilişkim olmadı sizin dediğiniz hesap sormak benim dediğim merak etmek özlemek sizde bu duygular olmadığı için aradaki farkı anlayamamışsınızAkşam 10 doğru çıkıp 12 ye doğru eve geldim. Sizinkiler saat başı arayıp seni seviyorum mu diyor![]()
Onun adı sevmek değil o zaman gurursuzlukİyiki benim ki beni sevmiyormusiki saat içinde arkadaşımla otururken aranmak istemezdim.