evlenmeden önce görüşülecek tabi ki insanların birbirini tanıması için,kayınvaliden gerçekten bu dediği ile ne kadar terbiyesizleşebileceğini göstermiş.
anneciğinin kızlarıma doyamadım demesine çok üzüldüm.gerçekten genelde böyle oluyor.kızlar evleniyor,gelin oluyor,erkek tarafı ile ipleri olumlu tutmak zorunda,onların gönüllerini hoş etmek zorunda.ama erkekler hiç öyle değil.ben kızı aldım tamam,ailesinden banane havasındalar yani çoğu kişi böyle.canım annen gelsin baksın çocuğuna bir süre hem hasret giderirsiniz,eşin istediği kadar surat assın bu senin en doğal hakkın.
Eşimle defalarca konuşmaya çalıştım.Ama bir sonuca ulaşamadım.Bizim sorunlarımız nişanlıyken başladı.Kayınvalidem beni istemiyordu.Bunu ailem öğrenince tepki verdiler tabi.Eşim o dönem bir işinden düğünü yapabilecek kadarpara kazanmıştı.Aileme ben onu seviyorum dedim.Babam ilerde mutsuz olur başkasıyla,sorumlusu oluruz demiş razı oldu.Ama bir sürü sorun yaşandı.Eşimle beraber aldık herşeyimizi.Ben de çalıştığım için.Babam yatak odanı alayım dedi,yok baba kayıbpederim de birşye almayacak dedim.Babam 3 tane bilezik taktı düğünde.Diğer bana takılan bilezikleri eşim almıştı ailesine takmaları için.
Ben fırsat buldukça ailemin yaşadığı şehre gidiyorum.Kendi gelmiyor ama buna sesini çıkarmıyor.Zaten çalıştığım için çok sık gidemiyorum.Ama kayınvalidem her döndüğümde gittiğim için tepkili oluyor.
Benim evime geldiklerinde surat asıp asmamam önemli değil çünkü kimsenin benim ne hissettiğime aldırdığı yok zaten.Ben yemek,çay, meyve servisi herşeyi yapmak zorundayım.Gelin olduğum için!
Çalşıyorum;ayrılsam kızıma da bakabilirim.Ama kızıma kıyamıyorum.Bir de ben eşimi çok sevdim; çok emek verdim.Ona karşı çok kırgınım zaten.O yanımda,arkamda olsa kimsenin tavırlarına üzülmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?