- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
canim el öpme kültürümüzde adetimizde vardir ben bunda bir sakinca göremiyorum elini öptü diyede hemende olumu düsünceklerinede sanmiyorum büyüklere hürmet sayi olarak göreceklerdir el öpmeyi.. mesela elini öpmek istersen ama onlar istemez cekerler yada sana belli ederler o zaman tabibi baska...
hakinida hayirlisi neyse o olsun : )
ben olsam daha bişey olmadan elini öpmezdim
tamam hürmet gereği yapılan bişey ama el öpmedi diye de aa bu kız ne saygısız demezler heralde
kendi fikrimi söylüyorum eğer ben erkek tarafı olsaydım girer girmez el öptüğünde demek ki olumlu bişeyler var diye düşünürdüm
bence içinden geldiği gibi yap akışına bırak nasıl olursa öyle gitsin
hayırlısı olsun
buda ayri bir görüsben hic öyle düsünmemisdim.. bizde el öpülür ama olumlu olarak kabul edilmez yani karsidaki olumlu algilamaz kültürel büyüklere saygi diye düsünülür ... ama tabiki öpmesende saygisizlik olarakda görülmez...
ben olsam daha bişey olmadan elini öpmezdim
tamam hürmet gereği yapılan bişey ama el öpmedi diye de aa bu kız ne saygısız demezler heralde
kendi fikrimi söylüyorum eğer ben erkek tarafı olsaydım girer girmez el öptüğünde demek ki olumlu bişeyler var diye düşünürdüm
bence içinden geldiği gibi yap akışına bırak nasıl olursa öyle gitsin
hayırlısı olsun
efsaeclin :) bu olay gerceklistikden sonra yazmani bekliyorum ne yaptigini öptünmü öpmedinmi diye :)
Ben kesin yine bir rezalet örneği sergilerim zaten gelir anlatırım onu da merak etme pembişcim vukuatlarım bıtmez benım
Oturdugum yerden bır işe yaradıysam ne mutlu iyilikmeleği
Evettt nihayet el öpme mevzuunu da kazasız belasız atlatmış bulunmaktayım
Neyse ki benim iyi niyetli kayınvalide aday adayım elini öptürmedi daha doğrusu ne ben elini öpme niyetiyle ona dogru yoneldım ne de O el öptürme girişiminde bulundu böylece atlattık bunu da
Cocugun babasına bayıldım. Melaike adam. bi kanatları eksik
Annesi de mazbut, sevimli, iyi niyetli görünüyor...
Babamın kanaati olumlu yönde, annem sıkıntı çıkaracak gibi, şartları var hanımefendinin
Bizde oturduk konustuk damat aday adayıyla sanırım mobılyaların desenınden duvarların rengıne kadar her seyı hafızasına kazımıstır. Zira cekıngenlıgınden yuzume bakamadı gozlerıyle tavaf etti odayı
Bakalım ne olacak
kazasız atlatmana sevindim hakkında hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?