el sıkışmak...

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.928
118.990
35
merhaba. el sıkışma tokalaşma olayı yazmak istedim.
kadın erkege el sıkışmak tokalaşmak araplara, islama göre haramdir bu konuda size cazip gelecektir biliyorum..
ben evlenmeden çok rahattım el sıkıştirdim tokalaşirdim. işyerindekilerle bile... şimdi evlendim kocam o konuda yasak koydu çok kıskançtir kocam. hatta akrabalarımı bile izin vermiyor. nikahindan düşer diye...
bende elimi uzatamiyorum hiç bi erkege çünkü evlilige ve dinime uygun degil diye.
çok zor oldu yanaşmaya çalıştılar bide bayramdada zorlandim.. istemesem de:KK43: ne yapıcagimi bilmiyorum.
sizde bu durumu yaşayan varmi??

kadın erkege el sıkışmak tokalaşmak araplara, islama göre haramdir bu konuda size cazip gelecektir biliyorum..
ben evlenmeden çok rahattım el sıkıştirdim tokalaşirdim. işyerindekilerle bile... şimdi evlendim kocam o konuda yasak koydu çok kıskançtir kocam. hatta akrabalarımı bile izin vermiyor. nikahindan düşer diye...
bende elimi uzatamiyorum hiç bi erkege çünkü evlilige ve dinime uygun degil diye.
çok zor oldu yanaşmaya çalıştılar bide bayramdada zorlandim.. istemesem de:KK43: ne yapıcagimi bilmiyorum.

Evlenmeden önce bilmiyormuydunuz bu durumu..
Siz dışarda gezerken kazara bie erkek size değse peki..

El sıkışmak benim için çok normal bu tarz fikirlerim yok, rahatsız olmam. Siz asıl nasıl istiyorsanız öyle davranın, başkasının doğrularıyl değil.

lütfen artık dini konular açmayınız. sitede dini konular yasak. dikkat edelim lütfen

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

ayrıca arkadaşlar artık siyaset bölümündede dini haber içerikli konular açılmıyor. onuda hatırlatayım.
kısaca sitede dini konular ve yorumlar yasak.

X