El terlemesi ameliyatı

muamma89

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
64
4
6
35
İstanbul
Kendimi bildim bileli ellerim ve ayaklarım hep terliyor hele yaz ayları gelsin istemiyorum damla damla ter akıyor ellerimden :( kremler fayda etmiyor aynı sorunu olan kimse var mı ameliyatı varmış olan varmı varsada memnun mu yardım edebilirmisiniz lütfenn :(

arkadasım botox yaptırdı ellerine,evet terleme kesıldı, fakat çok az hıssızlesme ve eskısı gıbı sıkamama durumu var, sadece kendı hıssedıyor dısarıdan belli olmuyor.

Son düzenleme:
Kesin çözüm değil diye duymuştum :(

bende arkadasımdan dolayı bılıyorum, çok sorun edıyordu, hıc amelıyattan bahsetmedı bılmıyorum ama terleme gectı botox sonrası, zamanla etkısı gecıyor mu bılemıyorum tabı,geçmiş olsun

Ameliyat genelde başarılı oluyor el terlemesinde. Ama refleks terleme gibi bişey ( yanlış hatırlıyor olabilirim ismini) oluyormuş. El terlemesi durup, yüzü ya da sırtı falan aşırı terlemeye başlıyormuş insanların. Doktorla görüşmenizde fayda var, daha net bilgi alırsınız.

Bu arada botox altı ay etkili sadece.

Son düzenleme:
Canimmmmmmm sakin ameliyat olma.. bir urun var adi tereson. Eczanelerde bulabilirsin 50 tl yanlis hatrlamiosam ve bi sene rahat gider. Harika otesi benim koltuj altimda vardi oturdugm yerden yaz kis demeden sirekli terkerdi sadece siyah ve beyaz tisort giyerdim kafayi yicektm ve netten arstirdm fiyatida uygun yorumlarida gordum direk aldim inan ilk gunden farki farkediosun ve 1 hafta sonra tamamen kesilio.. ondan sonra ayda bi kere filan kullaniosun yetiyor sana kesinlikkkkleeerre tavsiye eduorum hayatimi degistirdi bu sprey sakin ameliyat olma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrica bi senedir kullaniorum daha sise bitmedi ayda bi kullaniorum bi ay gidio terleme yok sadece asiri hava sicaksa hafif terleme oluor oda normal insanlarda oldugu gbi oluor ona sukur valla hayatmi kurtardi

Refleks terleme korkusuyla vazgeçtim.
Bir de operasyon küçük de olsa cesaret edemedim sanırım.

Botoks düşünüyorum ben de iyice araştırıp.
Yan etkisi olmayacaksa senede bir yaptırırım.

Ya arkadaslar teresonu deniyin ya mukemmel hatta resmjni cekip atiorum bende var kullaniorm gercekten tesekkur edeceksiniz bana :))

Eklentiler

• $1401712416537.webp
    $1401712416537.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 73
Refleks terleme korkusuyla vazgeçtim.
Bir de operasyon küçük de olsa cesaret edemedim sanırım.

Botoks düşünüyorum ben de iyice araştırıp.
Yan etkisi olmayacaksa senede bir yaptırırım.

Cnm ben cvp yZdm hic botoxa gerek yok oku yazdklarmi

Benimde ayni sorunum var.Ama boyle birsey icin ameliyat olmak istwmiyorum.Takipteyim burayi.Bende bi cozum bulurum umarim.

canım terkur diye bi krem var hiç denedinmi terleyen heryere sürülüyor fena kurutuyor :31:

Benim de aynı sorunum var.
Yaz kış demeden ellerim ayaklarım terliyor, ellerimin içi sürekli ıslaktır mesela.
Doktora gittiğimde ameliyatı önermedi, bir ilaç verdi terlemeye karşı. Kullandım ama pek faydasını görmedim.
Açıkçası ter bezlerini aldırıp sonradan pişman olmak istemem şahsen, bence sen de yapma bunu kendine, bizim vücudumuzda böyle çalışıyor işte.

Kizlar tereson var diyorum kimse dinlemiormu ya kesin cozum her kullanan memnun bende kullandim kurtuldum diorum 50 tl civarindaydi eczanelerde var ve 1 sene gidior benim 1 sene bitti hala var sisede isterseniz netten bakin kullanma talimatina filan ona gore kullanin mukemmel otesi fotosunu da bi onceki msjimda koymustm

Benim de aynı sorunum var.
Yaz kış demeden ellerim ayaklarım terliyor, ellerimin içi sürekli ıslaktır mesela.
Doktora gittiğimde ameliyatı önermedi, bir ilaç verdi terlemeye karşı. Kullandım ama pek faydasını görmedim.
Açıkçası ter bezlerini aldırıp sonradan pişman olmak istemem şahsen, bence sen de yapma bunu kendine, bizim vücudumuzda böyle çalışıyor işte.

Benimde ayni sorunum var.Ama boyle birsey icin ameliyat olmak istwmiyorum.Takipteyim burayi.Bende bi cozum bulurum umarim.

Ikinize cvp yazdm azonce ama alinti yapmayi unutmusm okursaniz çözümünuz orda :))

Cnm ben cvp yZdm hic botoxa gerek yok oku yazdklarmi

Tereson kullandım, memnun da kaldım.
Şişe bitince bulamadım baktığım eczanelerde, muadilini verdiler, ondan çok memnun kalmadım.
Sonra tereson isim değiştirdi dediler, onu çok düzenli kullanmadım, memnun da kalmadım.

Bir de beceriksizim bir şeyi düzenli kullanma konusunda, o yüzden botoks düşünür oldum.

Tereson kullandım, memnun da kaldım.
Şişe bitince bulamadım baktığım eczanelerde, muadilini verdiler, ondan çok memnun kalmadım.
Sonra tereson isim değiştirdi dediler, onu çok düzenli kullanmadım, memnun da kalmadım.

Bir de beceriksizim bir şeyi düzenli kullanma konusunda, o yüzden botoks düşünür oldum.

Evt ama teresonda hergun kullanmani gerektircek bise deilki ayda bi kere suruosun bi ay yetio ve idim degistirmedi ne zmn kullandin blmiorm ama ben gecen sene aldim tam bi sene oldu kullaniorm asiri memnunum.. intertte sitesi var siparis verebilirsin bulamiyorsan

Canim ben kendimi bildim bileli ellerim ayaklarim asiri terlerdi kabus gibiydi artik son nokta dedigim anda ameliyatla sinirlere klips taktirdim basit bi ameliyat ve inanilmaz memnunum cok sukur:)) kendim icin yaptigim en iyi sey diyebilirim sadece koltuk altina uc noktadan iki dikislik yerler acip sinirlere titanyum klips takiliyo ellerim artik terlemiyo buna nazaran diger yerlerim daha fazla terliyo ama asla pisman olmadim iyiki yaptirmisim diyorum 4 sene oldu tavsiye ederim :)

Back
X