El terlemesi ameliyatı

Hepinize teşekkür ederim

Terkur ve tereson kullandım hatta adını unuttuğum nice krem kullandım hiç bir faydasını görmedim en son çare ameliyatı düşünmeye başlamıştım ama reflex terlemelerden dolayı vazgeçiyor gibiyim sanırım iyotoforez tedavisini deneyeceğim

Canimmmmmmm sakin ameliyat olma.. bir urun var adi tereson. Eczanelerde bulabilirsin 50 tl yanlis hatrlamiosam ve bi sene rahat gider. Harika otesi benim koltuj altimda vardi oturdugm yerden yaz kis demeden sirekli terkerdi sadece siyah ve beyaz tisort giyerdim kafayi yicektm ve netten arstirdm fiyatida uygun yorumlarida gordum direk aldim inan ilk gunden farki farkediosun ve 1 hafta sonra tamamen kesilio.. ondan sonra ayda bi kere filan kullaniosun yetiyor sana kesinlikkkkleeerre tavsiye eduorum hayatimi degistirdi bu sprey sakin ameliyat olma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de kullanmaya yeni başladım tereson losyonunu. Gratiste indirimdeydi. 5 gündür kullanıyorum. Epey farketti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben ameliyatı oldum ankaradaydım ama kırıkkalede üniversite hastanesinde berkant özpolat yaptı tamamen ücretsiz ellerim boncuk boncuk terliyodu artık okulda sorun teşefon kullanamıyosun yazı yazamıyosun en son ameliyat oldum o kadar basit bir ameliyatki koltuk altlarından küçücük bir delik açarak kamerayla ele giden ter damarını klipsliyolar hemen bitiyo birer dikiş atıldı sadece ve günübirlik sabah Ankara'dan gittim öğlen döndüm hiçbir ağrı veya bir şey yok gerçekten o eziyeti çekmeyen anlamaz ve hiç herek yokmuş bendem sonra abimde oldu 1.5 yıl oldu ve hiçbir sorun yok tamamen geçti ilk başlarda o kadar garip bi histiki... Bende başka bi yerden aşırı terleme olarak yan etki göstermedi yani hiçbişekilde başka biyerim anormal terlemiyo normal insanlar ne kadar terliyosa o kadar sort vs ama abimde sırtta terleme olarak başlarda olmuştu ama bikaç ay içinde oda geçti dünyanın en basit ameşiyatı gerçekten tavsiye ederim

Kendimi bildim bileli ellerim ve ayaklarım hep terliyor hele yaz ayları gelsin istemiyorum damla damla ter akıyor ellerimden :KK43: kremler fayda etmiyor aynı sorunu olan kimse var mı ameliyatı varmış olan varmı varsada memnun mu yardım edebilirmisiniz lütfenn :KK43:
Canım ben ameliyat oldum anlattım ama cevap vermemişim onu oku ve son demek istediklerim var : ter bezlerini aldırmaktan filan bahsetmişler ter bezleri alınmıyor sadece ele giden damada klips takıyolar. Son olarak tereson bende kullandım ama hiç gerek yok zaten tamamen geçirmiyor ameliyat kesin ve kolay bi çözüm zaten ameliyat demeye bin şahit o kadar basit berkant özpolata oldum istersen bir araştır işinde uzman 94 ten beri bu ameliyatla ilgileniyor be yalnız değilsin bu sorun o kadar çok insanda varki ve ben ameliyatımda tek kuruş ödemedim o tip bi sorunda yok

Merhaba yorumları tek tek okudum. Aynı sorunları 23 senedir bende yaşıyordum.Yaşamayan bilmez yaşayan çok iyi anlar diyorum hep.Çünkü gün boyu ellerim koltuk altımın ıslaklığı geçmiyor, devamlı bir kaygı içerisinde yaşıyordum. El sıkışamaz koyu teri belli eden kıyafetler giyemez olmuştum. Her türlü fiziksel ve ruhsal sıkıntı içerisinde yasiyordum. Geçen sene Hacettepe ünv. Hastanesine başvurdum. Orada bana iyontoferez (elektrikle tedavi) yöntemi uyguladılar hiçbir işe yaramadı. Ve baska hicbir sekilde yardimci olmadilar.Daha sonra Kırıkkale ünversitesi hastanesinde Göğüs Cerrahi Doktoru BERKANT ÖZPOLAT ile görüştüm.Güleryüzlü samimi halden anlayan bir doktor. Bana verdiği bilgilerde botoks iyontoferez vs yöntemlerin belirli bir süre ile tekrarlanması gerektiğini,tamamen bu sorunu ortadan kaldirmadigini, herkeste ise yaramadığını söyledi ve denediğimde de öyle olmuştu zaten.. Kalıcı bir yöntem olarak ETS ameliyatından bahsetti.Koltuk altından 1 cm kesi ile fazla çalısan sinirin kapatılması işlemi.. Yan etki olarak çok seyrek görülsede bazı kişilerde karın bacak bölgesinde refleks terleme olabilecegini söyledi.Herşeye rağmen kabul ettim ve geçen hafta pazartesi günü hiçbir ücret ödemeden bu ameliyatı oldum. Aynı gün taburcu oldum. Ameliyattan çıktığım andan itibaren ellerim koltuk altımda zerre terleme yoktu. Hiç bir yan etki oluşturmadi bende.45 dk bir operasyon öyle ağrı acı hiç birşey yok hiç korkulcak birşey değil. Degerli doktorum BERKANT ÖZPOLAT 'a ne kadar tesekkur etsem az keşke daha önce olsaydım.Size tavsiyem ilaçla botoksla olacak iş değil bu ameliyat olun tamamen kurtulun sevgilerle..

Annemde de var bu sorun amelyt deilde aktarlarda satılan doğal kremlerden deneseniz bide anneme doktor bi krem vermsti küçük bi tüp biraz pahalı ama o tamamen kesmsti

Back
X