el terlemesı

mmelekk

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
38
2
18
Sivas
kızlar ya benım elım ve ayagımda ozellıkle yaz ylarında bı terleme oluyo ayak neysede elım ıslak ıslak hıc rahaet edmıyorum . konuyu arasturuken tereson dıye bı urun gordum . kullanaınız varı fayda gordunuzmu ? yada baska cozum yollar bılenınız

Doktora danismadan herhangi bi ilac kullanmayin.ciddi manada terleme sorunu yasiyorsaniz doktora gorunun derim.gecici cozum olmasin

buna benzer bircok ürün var piyasa...öncelikle doktora gidin troidlerinize baktırın derim ben...troid hastalarında genelde bu durumlar olabiliyor cünkü...

Tiroid rahatsızlıgınız varsa ondan da terlersiniz,ben de tiroit hastasıyım ilk çıktıgında el,ayak hatta bütün vucudum terlerdi özellikle el ve ayak,ilaçlarımı düzenli kullanıdığım için şuan terlemem yok.Siz de doktora görünün.

YELIZ HANIM BELIRTILERI NE ACABA TIROIDIN ? BI GRIP GECIRDIM BI HAFTADAN FAZLA LDU AMA BOGAZIMDA HALA YUTKUNMAKTA PROBLEM YARATAN BISEY VAR GIBI . CUMA GUNU GITTIM DOKTARA AMA KONTENJAN DOLUYDU VE ARAYA HAFTA SONU GIRDI

YELIZ HANIM BELIRTILERI NE ACABA TIROIDIN ? BI GRIP GECIRDIM BI HAFTADAN FAZLA LDU AMA BOGAZIMDA HALA YUTKUNMAKTA PROBLEM YARATAN BISEY VAR GIBI . CUMA GUNU GITTIM DOKTARA AMA KONTENJAN DOLUYDU VE ARAYA HAFTA SONU GIRDI
Saç dökülmesi,kalp çarpıntısı,sinirlilik,terleme,kilo alımı yada kilo kaybı,unutkanlık, ellerde titreme,üşüme,bıkkınlık çabuk yorulma,el ayaklarda şişlik,boyun ağrısı,adet kanamalarında düzensizlik,tırnaklarda sorun boğazda şişlik vb başlıca belirtileri bunlardır.En önemliside çok uyuma isteği.

bende de dehşet el terlemesi vardı el ele tutuşunca nasıl terliyordu anlatamam ve bilin bakalım daha sonra bende ne rahatsızlığı çıktı "haşimato" denilen tiroid bozukluğu çıktı dr görün hormon testi yaptır

ANLADIM HANIMLAR BILMYORUMKI ASIRI BI TERLEME DEIL VE COCUKLUGUMDAN BERI VAR UMARIM TİROİD LE ILGILI DEGILDIR

Benimde terliyo cok kotu durum ya, telefon islak oluyo otobuse binerken bi tuaf oluyo, el sıkışma olayi. Anneminde terliyomus ve halada oyle, genetikte olabilir belki

Heh derdime ortak buldum! Kizlar ben artik bu durumu danismadigim doktor cerrah kalmadi. Hepsi tek bisey soyluyor 'ameliyat' fakat bu hem biraz acili hemde uzunca bi sure elleri kullanmana engel olan bi ameliyatmis.. Bu yuzden riskliymis. Onun disinda ortaya atilan seylerin hepsi gecici. Ben biktim. Bi yerden tutunca elimden sipir sipir ter akiyor kimseyle tokalasamiyorum cok sikinti yasiyorum. Terkur falanda hikaye. Eger dogal bitkisel bi yontem bilen varsa bana da habee versin

merhaba geçmiş olsun, izninizle sormak istiyorum aynı zamanda elleriniz de soyuluyor muydu ? haşimato teşhisinden sonra ameliyat oldunuz mu bir de?

bildiğim kadarıyla botox terlemeyi önlemek için kullanılıyor eğer çok rahatsızsanız araştırın isterseniz

merhaba geçmiş olsun, izninizle sormak istiyorum aynı zamanda elleriniz de soyuluyor muydu ? haşimato teşhisinden sonra ameliyat oldunuz mu bir de?
Yok soyulma hiç yoktu sadece şuan ilaç kullanıyorum nodul yok bende ameliyalık bir durum yok yani

Bendede var ayni sıkıntı ya ellerim terledigi icin sogan sarimsak kokusu terledikce kokuyo cok rahatsiz oluyorum ayaklarimda terliyo soguyo buz gibi oluyor yaz ortasinda karin agrisi cekiyorum bu yuzden kremlwr fayda etmiyor en kisa zamanda bende dusunuyorum doktora gitmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…