El Tırnağında Mantar

corpsebride13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
101
12
38
35
Ankara
Merhaba arkadaşlar,benim sağ yüzük parmağımın tırnağında yaklaşık 3 4 aydır mantar olduğunu düşündüğüm bişey var.Tırnağım uzuyor fakat alta değmeden uzuyor yani kalkık gibi,renk ve de şekil bozukluğu da var.Doktora gitmedim ama eczacıda tırnak mantarı olduğunu söyledi.Fakat aldığım tırnak mantarı için olan ilaç da fayda etmedi.Ağrı sızı yok fakat görüntü olarak çok rahatsız edici.Acaba bu durumda olan ya da yaşamış birileri var mı yardım edebilecek?
Şimdiden teşekkürler

bu forumda bir arkadaş aynısefa kremini önermişti. hatta konusunu bulup oku bi istersen. ben de tırnak mantarı olup olmadığından tam emin olmadığım bir durumda kullandım düzelmişti.

onu deneyebilirsin ilaçtan fayda görmesiysen.

çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim gerçekten çok inatçı bi mantar inşallah ben de sonuç alırım sağolun

Benim doğuştan ayak baş tırnaklarımda mantar va baya kalın keserken zorlanıyorum artık o derece..
Bu krem banada iyi gelir mi birde nerden bulabilirim?

Benim doğuştan ayak baş tırnaklarımda mantar va baya kalın keserken zorlanıyorum artık o derece..
Bu krem banada iyi gelir mi birde nerden bulabilirim?

aktarlarda satılıyor canım farklı markalarda, denemekten zarar gelmez. benim de bu anlatılan gibi bir durum vardı tırnağımda sürdüm şimdi yok ama bilemiyorum emin de değilim

aktarlarda satılıyor canım farklı markalarda, denemekten zarar gelmez. benim de bu anlatılan gibi bir durum vardı tırnağımda sürdüm şimdi yok ama bilemiyorum emin de değilim

Doğuştan ama benimki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…