el ve ayak şişmesi...

*SeA*

30.11.2012Kızıma Kavuştum
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
2.015
5
116
İstanbul
merhaba .
el ve ayaklardakı şişlik dogumdan sonra gecıyormu kızlar dogum yapan ve bu gıbı bır sıkıntı yaşayan varsa yazabılırmı ? ne alyansım ne de eskı ayakkabılarım olmuyor bole kalırım dıede korkuyorum...

benimde ilk bebeğim yakkabı numaram 37 den 39a çıktı sabah el parmaklarımı oynatamıyorum şişlikten ama hepsi normalmiş etrafımdaa doğum yapan arkadaşlarım ve ablam doğumla beraber hemen geçtiğini söylüyolar

inş cnm valla cok korkuorum gecmıcek dıe

Sisligi önlemenin en iyi yolu bol miktarda su icmek arkadaslar az su ictigim gün ayaklarim kocaman oluyorlar (

buara ayaklarım ındı ama yınede şişlk varkı demekkı babetlerım olmuyor halaa....

Bilmezmiyim kızımda son zamanlarda eşimin spor ayakkabılarını giymiştim 39 numara ayakklarım eşim 42 numara düşün ki doğuma bile onun ayakkabıları ile gitmiştim.Ama doğum dan 1 hafta sonra geçmişti yüzüğü zaten 7.aydan sonra takamamıştım.Ama şu an öyle bir şey yok şimdilik tabi yarın öbür gün ne olur bilmem de.Geçiyor merak etme canım.

bunu duydugum ıyı oldu valla cok korkuyorum cnku gecmez bole koca el koca ayakla kalırım dıe duşun aynen bnde 39 dum eşim 42 nrdeyse onun ayakkabısını gycem yanı ama allahtn bı spor ayakkabı almıştım oda acıldımı ne olduysa hala ayagıma oluyor ama sıkıldım her kıyafetn altında duşun mavı spor ayakkabı psıkolojım bozuldu topukluyu gectm babetlerım bıle olmuyor yahuu :)) nyse artık ınşçdogumdan snra gececek :18:

hamile kalsamda alın ayak gezsem :)

ayy cnmm hadı inş en kısa zamanda kalırsın hatta bu ay kal hemen şişsin ayakların ellerın dokunmatık telefonunda mesaj yazama bı harf yerıne 2 hatta 3 harfe brden bas. her kıyafetın altına kocaman spor ayakkabı gıy emı :)) al sana nası bı dua ettım gordunmu daha ne ıstıosun kızz :)

aminnnnnnnn aminnnnnnnnnnn ne güzel bir dua uzun zamandır bekliyorum bebişimi hamile kaldım oda öldü hem acılı hem yasta bir kadın olarak yalın ayak gezmeye razıyım yeterki rabbim ol desin canım benim bebeğinizin kıymetini bilinnnn cok opğyorum allah tamamını erdırsın inşallahhhh

cnm başın sagolsun ama cennette senın bır melegın var herkesede nasıp olmaz bunuda unutma allahım en kısa zamanda tekrar bır yavrucuk versın sana ınş..gobuşun dopdolu olsun ıkız .ucuz de olabılır ben cok ıstemştım ama olmadı artık ıkıncıye belkı ıkızım olur kısmet :)) nası bakıcaksam

benim beşinci ayda çok şişiyordu ama indi şişlerim daha doğum yapmadan. çok ayakta kalmadıkça şişmiyor ayaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…