- 12 Şubat 2024
- 42
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi oztrkzeynp
-
Ürtiker olabilir mi.? Fotoğrafını cek ve hemen hastaneden randevu al. Durumun el veriyorsa ozele git Alerji ise ilacla rahatlarsinKızlar aylardır süren kaşıntı var bende ne olduğuna dair hıcfıkrım yok o çıkan daıre şeklindeki şeyler kasındıktan sonra çıkıyor ama öyle böyle bır kaşıntı değil uyutmuyor etimi koparsam rahatlamıcam o derece yani ne odluıgunu bılen varsa yardımcı olur musunuz hastenede randevu bulamıyorum keşke bulsam da gıtsem
Bende de var o nedenini bilmiyorum 3 ay içinde oldu böyle kasidikca hem rahatlatıyor hemde yakıyor ama kanama olduğu zaman oluyor kimyasal gebelik geçirdiğimde olmuştu kaldı devam ediyorKızlar aylardır süren kaşıntı var bende ne olduğuna dair hıcfıkrım yok o çıkan daıre şeklindeki şeyler kasındıktan sonra çıkıyor ama öyle böyle bır kaşıntı değil uyutmuyor etimi koparsam rahatlamıcam o derece yani ne odluıgunu bılen varsa yardımcı olur musunuz hastenede randevu bulamıyorum keşke bulsam da gıtsem
Fotoğraf yeni yükledim ayaklarımda daha cok çıkıyor böyle cok teşekkür ederimÜrtiker olabilir mi.? Fotoğrafını cek ve hemen hastaneden randevu al. Durumun el veriyorsa ozele git Alerji ise ilacla rahatlarsin
Fotoğraf attım bakar mısın aynısı mı oluyor sizde deBende de var o nedenini bilmiyorum 3 ay içinde oldu böyle kasidikca hem rahatlatıyor hemde yakıyor ama kanama olduğu zaman oluyor kimyasal gebelik geçirdiğimde olmuştu kaldı devam ediyor
Bende Ürtiker var ama boyle değil. Özelden randevu alıp gideceksin maalesefFotoğraf yeni yükledim ayaklarımda daha cok çıkıyor böyle cok teşekkür ederim
Bak benimki böyle oluyor seninki farklı gibi geldi banaFotoğraf attım bakar mısın aynısı mı oluyor sizde de
Ya belimde filan da çıkıyor ama ikidir kanamam olduğu zaman çıkıyor eşimde filan yok yaniTahta kurusu var mı evde? Sadece el ve ayakta mı çıkıyor?
Evinize yeni mobilya aldınız mı? 2 aydır bende de aynı şeylerden çıkıyordu. Geçen hafta tahta kurusu yakaladım. Dolap almıştık iki ay önce ondan gelmiş.Ya belimde filan da çıkıyor ama ikidir kanamam olduğu zaman çıkıyor eşimde filan yok yani
Ama sizinki biraz farklı görünüyor, yeni mobilya hiç yok evde yani 1 sene önce gelenler var onlarinda sirkeli su ile temizliğini yapıyorum sirkeli evi havalandiriyorum. Siz nasıl geçirdiniz kaşıntıyıEvinize yeni mobilya aldınız mı? 2 aydır bende de aynı şeylerden çıkıyordu. Geçen hafta tahta kurusu yakaladım. Dolap almıştık iki ay önce ondan gelmiş.
Geçmedi ki hâlâ aynı şekilde kaşınıyor. Buhar makinesi sipariş verdim. Evi onunla temizleyeceğim. Bakteri, böcek her şeyi öldürüyorAma sizinki biraz farklı görünüyor, yeni mobilya hiç yok evde yani 1 sene önce gelenler var onlarinda sirkeli su ile temizliğini yapıyorum sirkeli evi havalandiriyorum. Siz nasıl geçirdiniz kaşıntıyı
İnşallah geçer ya ben dediğim gibi biraz kanamaya bağlıyorum bunu hangi bölüme gideceğimi de bilmiyorumGeçmedi ki hâlâ aynı şekilde kaşınıyor. Buhar makinesi sipariş verdim. Evi onunla temizleyeceğim. Bakteri, böcek her şeyi öldürüyor
Ne kanaması? Kanama ile bunun nasıl bir ilişkisi olabilir bilemedim.İnşallah geçer ya ben dediğim gibi biraz kanamaya bağlıyorum bunu hangi bölüme gideceğimi de bilmiyorum
evet sadece elimde ve ayağımda çıkıyorTahta kurusu var mı evde? Sadece el ve ayakta mı çıkıyor?
İlk fotodaki gibi de kaşındıktan sonra. Çıkıyor benziyor sizinkiyleEvinize yeni mobilya aldınız mı? 2 aydır bende de aynı şeylerden çıkıyordu. Geçen hafta tahta kurusu yakaladım. Dolap almıştık iki ay önce ondan gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?