El yapımı, clayden, kişiye özel Nikah Düğün Nişan Kına hatıraları

cicolat

muraşka
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
874
597
323
[album=medium]36767[/album]
Kisinin istegi dogrultusunda istedigi model ve renkte urun yapabiliyorum. Turkiyede konsepte uygun hediyelik bulmak cok zor, ornegin nisan pastasinin ustundeki dekorla birebir ayni, ayni zamanda yillarca saklanabilecek bir nişan hatirasi dagitmak isterseniz dogru yerdesiniz.

Son düzenleme:
Bunlar mükemmel ya bayıldım bunlara bunlardan nikah şekeri yapıyormusunuz? yada yapsanız mesela yanında böle şeker falan koyulan bişi olsa mesela nasıl bir tasarım olur yada olurmu penguenlilere bayıldım yada başka bir karikatür söylesek yapabiliyormusunuz?

Bunlar çok güzel fiyat bilgisi almak için size nasıl ulaşabilirim acaba ?

Merhaba el yapımı nikah şekerileri için özelden mesaj atabilirsiniz

Şeker hamuruyla zeminini kaplattıgınız pastalara proje hamurundan dekor yapabilirim yukarda örneğini göreceğiniz şekilde kombin edebilirsiniz. yukardaki örnekte pasta süsü ve hediyelik proje hamurundandır. Gıda boyası içerikli bir hamur oldugu için besinlerle temasında hiçbir sakıncası yok. Ayrıca havayla kurudugundan ömür boyu saklayabilirsiniz. Son fotografta sagdaki pakette konsepte uygun kurabiye yapılmıstır o seker hamurundan belirtiyim ki karıstırılmasın :) özel günler için farklı tasarımlar düşünenlere duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…