El yıkama takıntısı

Yaa bende biliyorum işte ellerimi yıkarken felan ellerimin temiz olduğunu yıkamam gerekmediğini ama kendimi durduramıyorum bazen hatta lavabodan her çıktığımda ayaklarımı bile yıkarım
Peki kendının farkındasın ama demi yani başkasının evınde yemek yiyor musun yada dışardan yemek yıyor musun

benimki o kadar değil neyse ki bu bende yıllardır var ellerimi çok fazla yıkamak biraz düzelttim ama hala var işte kafamda halletmeye çalışıyorum

Evet gerçekten hayattan soğutuyor bu el yıkama takıntısı yüzünden geç kalıyorum gideceğim yerlere

Peki kendının farkındasın ama demi yani başkasının evınde yemek yiyor musun yada dışardan yemek yıyor musun
Evet yiyorum o kadar takıntılı değilim sadece şu el yıkama konusunda başkasının evinde kalmak zor oluyor mesela gerçekten ellerim kirli olduğunda yıkamadan önde kendime diyorum mesela beş kez yıkıyorsam sadece iki kez yıkayacağım ve temiz olacak herkes böyle yapıyor bende yapabilirim gibi düşüncelerle kendimi ikna ediyorum bazen olmuyor ama

Obsesif komplesif bozukluk yani okb tedavi olursanız daha iyi olur kendiliğinden yenmeniz zor olabilir

Obsesif komplesif bozukluk yani okb tedavi olursanız daha iyi olur kendiliğinden yenmeniz zor olabilir
Eskisine göre yendim hala da çabalıyorum çok zor kafayı yicekmiş gibi oluyorum yeterim inşallah ilaç kullananların ki ilaç bitince tekrarlamış o yüzden kendi kafamda halletmek daha iyi olur diye düşündüm

Ben de Okb tedavisi alıyorum nefret ediyorum. Basit bi el yıkama yaaa neden beceremiyorum diye kızıyorum kendime ben tuvalet ihtiyacından sonra çok yıkıyorum bu takıntı hayattan soğutuyo beni ilaç ta kullanıyorum ama geçmiyo. Kimse var mı biraz sohbet etsek rahatlasam!

Ben buraya takıntımı ilk yazdığımda çok kötüydüm o gün biraz düşününce kendime eziyet ettiğimi hayatın böyle sürmeyeceğini düşündüm bu takıntım yüzünden hayattan zevk almıyordum nişanlıyım yakında evlenicez eşimi bu tarz şeylerle bıktırmak istemiyorum ve o günden sonra iyileşmeye başladım konuşmak tavsiye almak isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…