Doğuma Hazırlık ela ismi hakkında yorumlarınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
CANIM BEN SINIF öğretmeniyim ela ismini bende çok severdim ama 1.sınıfta okuma yazma öğretirken çocuklara ilk öğretilen isim ela....ve çocuk için çok sıkıcı tabi başımızdakiler yine müfredatı değiştirmezlerse ela ile lale elele.ela top elle..saçma sapan cümlelerin içinde ismi sık sık geçiyo o yüzden tavsiye etmem

evet ela çok güzel bir isim ama tabi bersuuu arkadaşın tecrübesinide göz önünde bulundurabilirsin.

Bende kizima Elâ ismini koymayi düsünüyorum.... cok güzel bi isim...
bende anne olmak istiyorum... bi an önce evlensem opuyorumnanaktan

bende ela ismini daha hamilelik olmadan kız ismi olarak çok beğeniyordum ve halada öyle ama şuan çok az zaman kaldı ve doğru bir seçim olur mu diye düşünüyorum açıkçası.

çok güzel sade söylemeside kolay modasıda geçmez..

benim için yorum yapmaya bile gerek yok...

bende bu isi koymaayı düşünüorum.galiba bu sezon ela patlaması olacak.

ben 9 ay boyunca kızıma ela özlü benli dilber diye şarkı söyledim sonuç;
göz rengimiz çok hoş ama kimse tam renign i söyliyemiyom şuan dr.umuz büyük ihtimal ela olucak dedi ayrıca yanağımızda da tırnak büyüklüğünde birde benimiz var
tesdaüfmü başka bişeymi biklemem
ama
eloşşşşş eloşummmmmmmmm diye sevmek bi harika oluyor....

tam renign i söyliyemiyom
tam rengini söyleyemiyor....demek istedim:))

"hela" diye dalga geçen çocuklar var... hoş; çocuklar çok yaratıcılar her isme bir şey uyduruyorlar gerçi...

ben de onu dicektim "hela" diye çook dalga geçen olur diye ben sevmedim... ayrıca bir göz rengi dışında bir anlamı yokki ha yeşil ha mavi koymuşsun sadece daha estetik söylerken... bence söylenişin yanında anlam da çok önemli.. anlamsız bir ismim olmasını istemezdim şahsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…