Doğuma Hazırlık ela isminin yanına bir isim arıyorum....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hante

Yağız Kaan' ım...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
745
1
96
40
Rize
Allah ızın verırse subat ayında bır kızım olacak. eşimle ela ismine bayılıyoruz ama ben ılla ıkı ısmı olsun ıstıyorum. fakat ne dusunduysem ela ya yakışmıyor sankı. gelin görün ki ne ela dan ne de ıkı ısım sevdamdan vazgecebılıyorum. yardımlarınızı beklıyorum.
duru ela--- ela elif---bilge ela---- bunlar ehh işte dedıklerım..... tek basına ısım bulmak kolayda yanına ısım uydurmak ne zormuş. sımdıden tesekkurler....

geçen tv çıkan bir isim analisti adam kısa isimlere mutlaka ikinci isim gerek, harfler kişiliği karakteri dengeler uzun isimler daha şanslı bu bakımdan dedi.. "S" ve "A" harfleri iyiymiş.. Gül ismide güzelmiş emir veriyor diyo "GÜL" diye.. şöyle şöyle şöyle diye tartışamazsınız onlarla bile diyor..
bence;

ela saba
ela nur
ela masal
ela peri
ela gül

şimdiden hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün..:nazar:

şimdiden Allah Analı Babalı Sağlıkla Büyütsün.. :nazar:

bende 'elanur' ismine bayılıyorum..
yada, 'elifela ya..

belis ela : güzel bir kız.aşkın ilk meyvesi.

ben kızım olursa bu ismi koyacağım.:nazar::nazar::nazar:

geçen tv çıkan bir isim analisti adam kısa isimlere mutlaka ikinci isim gerek, harfler kişiliği karakteri dengeler uzun isimler daha şanslı bu bakımdan dedi.. "S" ve "A" harfleri iyiymiş.. Gül ismide güzelmiş emir veriyor diyo "GÜL" diye.. şöyle şöyle şöyle diye tartışamazsınız onlarla bile diyor..
bence;

ela saba
ela nur
ela masal
ela peri
ela gül

şimdiden hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün..:nazar:

sagol cnm bu bahaneyı eşime sunacam ela tek basına olsun dıye tutturuyor...:)

ayrıca cevap veren herkese tesekkur ederım, ınsan böyl eokuyunca heveslenıyor hemen dogsun dıye.... :49:

Back
X