İyi bir cerrah olarak duydum. Rhinoplasti seminerine katılmıştı geçenlerde ordan biliyorum, demek ki kendisini güncelliyorArkadaşlar merhaba,Elad Aziz liye ameliyat olan var mı?
Ben kendi doktorumun hastalarina Instagram'dan mesaj atmıştım. Yorumlardan anlaşılıyor zaten kimler ameliyat olmuş diye. Böyle bir yöntem izleyebilirsin belkiEvet sürekli oluyor seminerleri toplantıları.Acaba olan var mı Elad hocaya
Takip ettiği kişilerin arasında çoğunlukla hastaları da oluyor. Merak edip baktım. Alçılı profil fotoğrafı olan birini gördüm bile.Yok instagramda hastaların hesabına ulaşamıyorum
Gizli olabilir çoğunlukla tabi. Ama yine de mesaj atilabiliyorYok instagramda hastaların hesabına ulaşamıyorum
İyi ki Instagram varTakip ettiği kişilerin arasında çoğunlukla hastaları da oluyor. Merak edip baktım. Alçılı profil fotoğrafı olan birini gördüm bile.Ben de instagram üzerinden iletişime geçmiştim.
Doktor arayışındaysanız kendi doktorumu da tavsiye edebilirim muayenesi de ücretsiz. Erhan CoşkunBir de öyle deneyim teşekkür ederim
2 ay oldu şimdilik memnunum. Burun ucum düşük değildi farklı problemlerim vardı.Memnun musunuz kaç ay oldu .Önceki burnunuzun ucu düşükmüydü
Iyi gunler öncelikle geçmiş olsun ameliyatsızi nekadara oldunuzDoktor arayışındaysanız kendi doktorumu da tavsiye edebilirim muayenesi de ücretsiz. Erhan Coşkun
Teşekkür ederim, 20000 ₺Iyi gunler öncelikle geçmiş olsun ameliyatsızi nekadara oldunuz
Merhaba 2 haziranda ameliyat oldum Elad beye süreci rahat geçirdim ilgili bir doktor. Daha tam burnum iyileşmedi 6 ay sonra yorum yapabilirim ama şuan ki halini bile çok sevdim herkes şiş halini bile çok beğendi.Arkadaşlar merhaba,Elad Aziz liye ameliyat olan var mı?
Ne saçma bi yorum doktoru tanımıyorsunuz bile. Irkçılık yapmayın sizin gibilerden bıktık. Ayrıca çok başarılı bir doktor kendisine ameliyat olmuş biri olarak yazıyorum umarım utanırsınız bu yorumdan ve silersinizElad ne ya,Suriye mi Arabistan mi bura:)
Bilgisizlik işte. Elad bey Azeri :)Ne saçma bi yorum doktoru tanımıyorsunuz bile. Irkçılık yapmayın sizin gibilerden bıktık. Ayrıca çok başarılı bir doktor kendisine ameliyat olmuş biri olarak yazıyorum umarım utanırsınız bu yorumdan ve silersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?