Elad Azizli ?

Al_mira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
23
4
86
33
Arkadaşlar bu doktoru duyan,giden konuşan veya ameliyat olan var mı ?Biraz araştırdım ama bilgi bulamadım ?Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşlar bu doktoru duyan,giden konuşan veya ameliyat olan var mı ?Biraz araştırdım ama bilgi bulamadım ?Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Gectigimiz cumartesi gorüstum drla cana yakin ilgili bi dr resimlerdede dogal burun lar yapiyo ama karar veremedim ben önumuz yaz ayi oldugu icin eylule kadar beklemeyi dusunuyorum

Hakkinda yorum sayisi nedense oldukca Az. Instagramda oldukca yogun calisiyor gibi duruyor halbuki.

Ben kendisine yeni ameliyat oldum, su anlik bir sikayetim yok. Ama Tam net de degilim :) bir kac hafta belki ay sonra daha net yorum yazacagim :)

Ben kendisiyle görüşmüştüm ama pek hoşlanmamıştım. "Bizde böyle, işine gelirse" tarzında, o havalarda birisiydi.

Hakkinda yorum sayisi nedense oldukca Az. Instagramda oldukca yogun calisiyor gibi duruyor halbuki.

Ben kendisine yeni ameliyat oldum, su anlik bir sikayetim yok. Ama Tam net de degilim :) bir kac hafta belki ay sonra daha net yorum yazacagim :)
merhaba; geçmiş olsun. şimdi ne durumdasınız acaba, memnun musunuz?

Merhaba ben elad beye ameliyat olmadım doç dr erkan soyluya karar verip 20 gün önce revizyon ameliyatı oldum

Sanılanın aksine Instagram da şişirilmiş berbat doktor. Başarısız geçen ameliyatından sonra kontrole gittiğiniz de sizi kovmaktan beter edecek kadar zeki, parayı aldıktan sonra kusura bakmayın yapamamış ne yapayım diyecek kadar yüzsüz. 6 ay önce eşim ameliyat oldu, nefes darlığı ve şekil bozukluğu şikayeti vardı. hala nefes alamıyor , ve burnunun sol tarafa doğru asitmetri hatası var, bunu kendisine söylediğimiz de, ameliyattan önce ki o tatlış adam gidip yerine hiç görmediğimiz tanımadığımız biri geldi ve kusura bakmayın yapacak bir şeyim yok diyerek bizi gönderdi. Hukuken tüm haklarımı kullanarak elimizden gelen bütün yasal haklarımızı arayacağız. sonra da pişman olmayın. 15.000 lira verip bu sorunları yaşayacağınıza doktorunuzu iyi araştırın ve yorumları muhakkak okuyun.

Bu arada; instagram da 1 tane bile olumsuz yorum bulamazsınız. Yazıldığın da anında silinip o kişi engellenir.. Asistanların işi bu..

Merhabalar, doktoru 1 yıl instagramdan takip ediyordum ayrıca 2 arkadaşım ameliyat oldu gayet güzel doğal görünümlü burna sahip oldular bunun üstüne cesaretimi toplayıp iki hafta önce ben de ameliyat oldum, kalın derili burun ucum vardı saolsun dr çok ilgili nasıl burun istediğimi sordu hasta fikirlerine önem veriyor bence. Şu an erken dönem olmasına rağmen şimdiden memnunum, revizyon olan tanıdığım yok ama intagramda revizyon ameliyatlarını paylaşıyor, başarılı olduğunu duymuştum.

Elad beye ameliyat olmuşsunuz durumunuz şimdi nasıl memnunmusunuz acaba? İstediklerinizi dikkate alıp ona göre mi yaptı süreç nasıldı morluk VS çok oldu mu? Lütfen cevap verir misiiz? Fotoğraf çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim

Elad beye ameliyat olmuşsunuz durumunuz şimdi nasıl memnunmusunuz acaba? İstediklerinizi dikkate alıp ona göre mi yaptı süreç nasıldı morluk VS çok oldu mu? Lütfen cevap verir misiiz? Fotoğraf çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim
çok memnunum şuan, tam istediğim gibi doğal oldu, zaten hastaları dinliyor ve istekleri dikkate ala bir doktor olduğunu duyup gitmiştim gerçekten de öyle. ameliyat sonrası morluğum ve şişliğim çok az oldu 2. ve 4. gün arası, 5. günden sonra ameliyat olduguma dair kanıt kalmadı. Ağrım hiçbir zaman olmadı zaten:KK54:

Back
X