Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gectigimiz cumartesi gorüstum drla cana yakin ilgili bi dr resimlerdede dogal burun lar yapiyo ama karar veremedim ben önumuz yaz ayi oldugu icin eylule kadar beklemeyi dusunuyorumArkadaşlar bu doktoru duyan,giden konuşan veya ameliyat olan var mı ?Biraz araştırdım ama bilgi bulamadım ?Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
merhaba; geçmiş olsun. şimdi ne durumdasınız acaba, memnun musunuz?Hakkinda yorum sayisi nedense oldukca Az. Instagramda oldukca yogun calisiyor gibi duruyor halbuki.
Ben kendisine yeni ameliyat oldum, su anlik bir sikayetim yok. Ama Tam net de degilim :) bir kac hafta belki ay sonra daha net yorum yazacagim :)
merhaba ameliyattan beri ne durumdasiniz.birde kac tl idi ameliyat ücretiGectigimiz cumartesi gorüstum drla cana yakin ilgili bi dr resimlerdede dogal burun lar yapiyo ama karar veremedim ben önumuz yaz ayi oldugu icin eylule kadar beklemeyi dusunuyorum
merhaba ameliyat oldunuz mu acaba ne durumdasinizben ocak ayına randevu aldım . revizyon olmayı düşünüyorum . muayene ücreti revizyonda 300 tl .
burnunuz ne durumda acaba ?Merhaba ben elad beye ameliyat olmadım doç dr erkan soyluya karar verip 20 gün önce revizyon ameliyatı oldum
çok memnunum şuan, tam istediğim gibi doğal oldu, zaten hastaları dinliyor ve istekleri dikkate ala bir doktor olduğunu duyup gitmiştim gerçekten de öyle. ameliyat sonrası morluğum ve şişliğim çok az oldu 2. ve 4. gün arası, 5. günden sonra ameliyat olduguma dair kanıt kalmadı. Ağrım hiçbir zaman olmadı zatenElad beye ameliyat olmuşsunuz durumunuz şimdi nasıl memnunmusunuz acaba? İstediklerinizi dikkate alıp ona göre mi yaptı süreç nasıldı morluk VS çok oldu mu? Lütfen cevap verir misiiz? Fotoğraf çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim