ELAD AZİZLİ

pimpinellaa

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
93
3
296
Bingöl
arkadaşlar elad beyle bu hafta görüşmem var revizyon düşünüyorum ama hakkında neredeyse hiç bilgi bulamadım.yaptıranlar yada fikir sahibi olanlar yazabilir mi?

arkadaşlar elad beyle bu hafta görüşmem var revizyon düşünüyorum ama hakkında neredeyse hiç bilgi bulamadım.yaptıranlar yada fikir sahibi olanlar yazabilir mi?
Merhaba , biraz geç bir yorum oldu kendisiyle muhtemelen görüşmüşsündür.Ben kendisine geçen yıl ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnunum. Revizyon ameliyatları da çok başarılı, sonuçtan pişman olmazsın.

Merhaba , biraz geç bir yorum oldu kendisiyle muhtemelen görüşmüşsündür.Ben kendisine geçen yıl ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnunum. Revizyon ameliyatları da çok başarılı, sonuçtan pişman olmazsın.
Siz herkese neredeyse aynı yorum yapmışsınız hatta bu dr ile ilgili sitede hep sizin yorumunuz lütfen gerçek değil reklamsa amaç yapmayın bu basite alınıcak bişey değil burun yani yüzümüzün tam ortasında valla yalansa çok beddua alırsınız yazık hayatınız hep tepetakla gider. Doğruysa özelden bana atarmısınız burnunuzun öncesi ve sonrasını bende kendisine ameliyat olmak istiyorum instagramı çok başarılı ama gerçek hastalarla muhatap olup duymak inanmak ayrı.

Back
X